Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Evet Arkadaşlar , Bunu Nasıl Yapabilirim ?
Bu benim fikrimdir.Evet Arkadaşlar , Bunu Nasıl Yapabilirim ?
11. sınıf gerçekten çok önemli. 12'ye temel oluşturuyor. O yüzden TYT yi halledecem diye 11'i ihmal etme. Tyt ye haftada belli bir gün çalışabilirsin. İleride de hallolur zaten TYT.Evet Arkadaşlar , Bunu Nasıl Yapabilirim ?
Hocam 11 İle Beraber Şimdiden Bitirsem Daha İyi Olmaz Mı ?Temelin sıfırsa bir şey diyemem
Temelin varsa 11i parçala
Yazın tyt bitir.
Haftada 1 Gün Yeterli Olur Mu ?11. sınıf gerçekten çok önemli. 12'ye temel oluşturuyor. O yüzden TYT yi halledecem diye 11'i ihmal etme. Tyt ye haftada belli bir gün çalışabilirsin. İleride de hallolur zaten TYT.
Olur ama o günde de biraz 11'e bakmaya çalış. Tyt halloluyor ama Ayt geç kaldımı olmuyor.Hocam 11 İle Beraber Şimdiden Bitirsem Daha İyi Olmaz Mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Haftada 1 Gün Yeterli Olur Mu ?
Söylemesi Ayıp Siz Kaçıncı Sınıftınız ?Olur ama o günde de biraz 11'e bakmaya çalış. Tyt halloluyor ama Ayt geç kaldımı olmuyor.
Ben de senin gibi 11im, açıkçası konuları anlamaya çalışmaktan ben tyt'ye vakit ayıramıyorum. Nadiren problem, paragraf çözebiliyorum sadece. Yazın 9,10 tekrarı yapmayı düşünüyorumEvet Arkadaşlar , Bunu Nasıl Yapabilirim ?
Üni 2Söylemesi Ayıp Siz Kaçıncı Sınıftınız ?
Hocam 11 de Kaç Saat Çalışmak Yeterli Olur ?Üni 2
Yazın Bende TYT'ye ağırlık vereceğim , 11.Sınıf Harbi Zorluyor.Ben de senin gibi 11im, açıkçası konuları anlamaya çalışmaktan ben tyt'ye vakit ayıramıyorum. Nadiren problem, paragraf çözebiliyorum sadece. Yazın 9,10 tekrarı yapmayı düşünüyorum
İyi idealdir. Her gün o kadar çalışamayabilirsin ya da fazla da çalışabilirsin. Yani kendini bir şeye şartlandırma illaha. Yapabileceğin kadar yap.Hocam 11 de Kaç Saat Çalışmak Yeterli Olur ?
5-6 İyi Mi ?
Teşekkürler , Bu Kadar Saat Çalışamayınca Moralim Bozuluyor Arada.İyi idealdir. Her gün o kadar çalışamayabilirsin ya da fazla da çalışabilirsin. Yani kendini bir şeye şartlandırma illaha. Yapabileceğin kadar yap.
Hocam 11 İle Beraber Şimdiden Bitirsem Daha İyi Olmaz Mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Haftada 1 Gün Yeterli Olur Mu ?