İkinci elde zorlarsaniz belki bulabilirsiniz 144hz tabi yine aşar biraz muhtemelenmonitör dahil zor ekstra 1 2 patlar
11.500 TL'ye daha üst seviye sistemler satılıyor. İndirim kovalarsan zor değil. Biraz vakit ayırman lazım. Ya da 2. el idare edecek bir monitör alırsın. Daha sonra para biriktirip iyi denebilecek bir monitör alabilirsin.monitör dahil zor ekstra 1 2 patlar
aşar aşar, elimdeki aldığım sistem iyi mi sence yazıyorum ve mal ettiğim fiyatı da yazacağım düşünceni yazarsan beni çok mutlu edersinİkinci elde zorlarsaniz belki bulabilirsiniz 144hz tabi yine aşar biraz muhtemelen
ryzen 5 2600 işlemci,İkinci elde zorlarsaniz belki bulabilirsiniz 144hz tabi yine aşar biraz muhtemelen
dostum sende yazdığım sisteme bi bakar mısın sence iyi bir fiyata mı mal ettim11.500 TL'ye daha üst seviye sistemler satılıyor. İndirim kovalarsan zor değil. Biraz vakit ayırman lazım. Ya da 2. el idare edecek bir monitör alırsın. Daha sonra para biriktirip iyi denebilecek bir monitör alabilirsin.
daha iyisi için biraz beklemem gerekiyordu bütçe için fakat pc siz kalmak istemedim ve aldım sizce iyi midir yaniaşar aşar, elimdeki aldığım sistem iyi mi sence yazıyorum ve mal ettiğim fiyatı da yazacağım düşünceni yazarsan beni çok mutlu edersin
Mesaj otomatik birleştirildi:
ryzen 5 2600 işlemci,
rx580 nitro plus 256 bit
16 gb gskils 3200 ramler
256 gb m2 sdd ve 500 gb sata hdd
4 fanlı güzel soğutmalı gokkuşağı kasa
anakart msi b450m pro
monitör msi dan MSI Optix G241VC 23.6'' 75Hz 1MS(MPRT) CURVED FreeSync™ OYUNCU MONİTÖR toplam 11 bin verdim sence iyi mi
dostum sende yazdığım sisteme bi bakar mısın sence iyi bir fiyata mı mal ettim
Aldıktan sonra öneri istemenin ne anlamı var ki? Pahalı fiyata almışsınız bir de.aşar aşar, elimdeki aldığım sistem iyi mi sence yazıyorum ve mal ettiğim fiyatı da yazacağım düşünceni yazarsan beni çok mutlu edersin
ryzen 5 2600 işlemci,
rx580 nitro plus 256 bit
16 gb gskils 3200 ramler
256 gb m2 sdd ve 500 gb sata hdd
4 fanlı güzel soğutmalı gokkuşağı kasa
anakart msi b450m pro
monitör msi dan MSI Optix G241VC 23.6'' 75Hz 1MS(MPRT) CURVED FreeSync™ OYUNCU MONİTÖR toplam 11 bin verdim sence iyi mi
dostum sende yazdığım sisteme bi bakar mısın sence iyi bir fiyata mı mal ettim
daha iyisi için biraz beklemem gerekiyordu bütçe için fakat pc siz kalmak istemedim ve aldım sizce iyi midir yani
bu monitör sadece 3000 tl nasıl pahalıya almış oluyorum, parça parça toplayın daha fazlası çıkıyorAldıktan sonra öneri istemenin ne anlamı var ki? Pahalı fiyata almışsınız bir de.
Pcie 4.0 rx 6500xt alınır ama pek çıkmıyorsistem önerinizi yazar mısınız