muhammet_ctnky
80+ Bronze
jeton yapınca 117 oluyor
Kullanmıyorum,bence çok terleyen biri iseniz hiç işe yaramaz. Çok hafif bir esinti veriyor.Hala kullaniyomusun nasil
ihtiyaç varsa al . bir daha hespa açarsınarkadaşlar ilk inidirmi bundamı kullanamyım başka bişeydemi kararsız kaldım
alsam iyi olur ama başka güzel şeylerden vardı klavye masue pad saat gibi hepsini alamammı indirimleihtiyaç varsa al . bir daha hespa açarsın
ben en mantıklı bunu buldum ilk bunu aldım şimdi hüyeni hesap açıp alacam sen de dene bazılarında işe yaramıyoralsam iyi olur ama başka güzel şeylerden vardı klavye masue pad saat gibi hepsini alamammı indirimle
Dolarla 135'e aldımdolarla 110 TL almayı düşünüyorum TR de yazın çok pahalanıyor sıcakların biteceği yok.
Hocam 24 ağustosa uzatıldığı nerde yazıyor? Karar açıklanmadan önce Çin'den ürün satın almıştım. Uzatıldıysa muhtemelen yetişir. Umarım doğru bir haberdir.TOPK K52 USB Mini masa fanı taÅınabilir 3-Speed rüzgar küçük soÄutma fanı ev 360 ve masaüstü için ofis masası ° dönebilir - AliExpress 6
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Daha önce konusu açıldı alanlar memnunmuş.
Gümrük olayları karışık 24 Ağustosa kadar uzatmışlar ama soru şu tamam zaten aldığımız ürünler 30 euro altı ve biz zaten vergisini önden ödüyoruz acaba 30 euro altında olan vergisi önden ödenmiş bu tarz aliexpress ürünlerine tekrar vergi isteyecekler mi