🔥İndirim 12.000 btu klima 24.480 (piyasa fiyati ortalama 30.000)

Aynen oyle kardesim, valla ben dr cok memnun kaldim ama insanlar biraz guvenmemekte inatci, ben de bu işin meddahi olmadigim icin cok karişmiyorum ama her açıdan okey bi cihaz. Bide ustune emsallerine gore wifi karti var ve aşırı kullanisli, suan disardsyim ve "okey google.. klimayi ac" desem acabiliyorum, eve giderken cok ise yariyor, evde de telefona seslenip aciyor ve kapatiyorum, bence muthis bi kolaylik. Servise bu wifi kartini nekadar sattiklarini sordum, 5000 tl ye bana kurulum yaptiklari gun satmislar. Baska bi klimaya bunu takicsk olsan kiyamazsin o paraya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen oyle kardesim, umarim.memnun kalirsin
Merhaba hocam 18k BTUyu sipariş etmeyi düşünüyorum şuan bir sorun cikdimi sende şikayet var da ortalık karismi biraz ?

12 lik kuruldu 2 saat önce kurulum işi biraz uğraştırdı karot beton delme işi çıkardılar.2 farkı ekip geldi ilk ekip hiç memnun etmemişti beni 2 .ekip daha çözüm odaklı çalıştı .

Merhaba hocam 18k BTUyu sipariş etmeyi düşünüyorum şuan bir sorun cikdimi sende şikayet var da ortalık karismi biraz ?
Hocam sikayet varda bu işin meddahi markalara bak, daikin ve mitsubishi gibi, onda bile sikayet bulucaksin. Malesef milyonlarca insan, milyonlarca urun aliyor. Dolayisiyla siz o tarz yerlere de bakin fakat caydirici ksrarlar almayin. Valla ben hem servis, hem klimadan aşırı memnunum, her alanda isimi gorduler. Cihazi hakkinda dshs drtayli yazdigim arkadaslar var. Bu konu basliginda biraz inceleme yaparsaniz muhakkak guzel bilgilerr ulasirsiniz. Valla ben cok memnunum ama kimseyi de zorlayici cevaplar vermemeyr cslisiyorum, nihayetinde ben uretiic degil tuketiciyim, urun iyi cikarsa "guzel secim yaptim" kotu cikarsa "nerden tavsiyr etti bu yav***** olur djdjdjjddj

Bu cihaz bir ara hb de 18k ya satıldı. Eğer imkan varsa
Bosch Climate 2000 35E A++ 12000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima
https://app.hb.biz/ipF3p9aBJvPi bu ürünü tavsiye ederim. Dış ünite midea üretimi. Ben bu baharda çok araştırdım midea aldım. Onu almasam bosh alacaktım.

Hayirli olsun dostum, bana da cihazlar geldi fakat kurulum bekliyorum. 1 adet 12 binlik kaira modelinden aldim. Umarim memnun kaliriz. Bircok yere sordum, işin ehli kaynaklardan aldim bilgileri ve hickimse yanlis karar verdigimi soylemedi.
Hocam 18k liği aldık hiç böyle pat pat vs yokdu üstünde

Birde boru içinden mi çıktı çünkü kutuya bakınca sadece iç ve dış ünite var ?

Hocam 18k liği aldık hiç böyle pat pat vs yokdu üstünde

Birde boru içinden mi çıktı çünkü kutuya bakınca sadece iç ve dış ünite var ?
Valla hocam ben boruyu falan geldiginde bikere gordum, yanlis hatirlamiyosam kutudan cikti. Resimleri attim zamaninda diye hatirliyorum forumda. Benimki gayet patpatli ve kutulu gelmisti fakst patpat da 1 kere sarmislar, cok da darbe emicek turden beslenmemisti yani

12k lık kuruldu kurulum sürecinde karot çu çıkardılar.Belkide iyide oldu ilk ekip gıcık dı biraz istediğim yere koymayı red etti dış ünitetyi yeni gelen ekip istediğim yere kurum yaptı.Şuan lık iyi gibi elektrik faturasında görücez bakalım durum bu klima ila bin tl yi aşarsak 2 katı ödüyecez birde sanırm hayırlısı .

12k lık kuruldu kurulum sürecinde karot çu çıkardılar.Belkide iyide oldu ilk ekip gıcık dı biraz istediğim yere koymayı red etti dış ünitetyi yeni gelen ekip istediğim yere kurum yaptı.Şuan lık iyi gibi elektrik faturasında görücez bakalım durum bu klima ila bin tl yi aşarsak 2 katı ödüyecez birde sanırm hayırlısı .
Ilk ekibin kurulum yapmamasinin sebebi, kurdurtmak istedigin yerde bi beton blok olmasi sebebiyle olabilir. Eger gercekten karotcu cagirdiysan, beton delmisler demektir. Yani ya perde beton, ya da kolon delinmis. Önerilen bi işlem değil fakat çok da siradisi bi işlem degil. Hayirli olsun hocam

Ilk ekibin kurulum yapmamasinin sebebi, kurdurtmak istedigin yerde bi beton blok olmasi sebebiyle olabilir. Eger gercekten karotcu cagirdiysan, beton delmisler demektir. Yani ya perde beton, ya da kolon delinmis. Önerilen bi işlem değil fakat çok da siradisi bi işlem degil. Hayirli olsun hocam
Yok hocam bahsettiğim dış ünite ile karotun alakası yok.Karotçu çağırmadım hilti ile kendim hallettim.Zaten 1 ekip iç ünitenin yerini falan ayarladılar istediğim yere ama delim işini yapamadılar şarjlı matkap getirmişler yarısında şarjları bitti sonrada devamı gelmedi . Dış üntiye de çoçukların ulaşabileceği pencere altına koymak istediler başka yere olmaz diyerek direttiler.Sonraki gelen ekipe anlattım durumu onlar nereye istersen kurarız dedi yaptılar hemen.

Yok hocam bahsettiğim dış ünite ile karotun alakası yok.Karotçu çağırmadım hilti ile kendim hallettim.Zaten 1 ekip iç ünitenin yerini falan ayarladılar istediğim yere ama delim işini yapamadılar şarjlı matkap getirmişler yarısında şarjları bitti sonrada devamı gelmedi . Dış üntiye de çoçukların ulaşabileceği pencere altına koymak istediler başka yere olmaz diyerek direttiler.Sonraki gelen ekipe anlattım durumu onlar nereye istersen kurarız dedi yaptılar hemen.
Allah hayirli ugurlu etsin hocam, valla ben severek kullaniyorum, umarim sen de severek kullanirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,086
Üyeler
184,727
Son üye
emnylcr
Geri