Neler Yeni

12.500TL İle İNTEL Sistem toplama

Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Halil
Dostlar baştan söyliyorum ''Neden İNTEL'' diyeceksiniz ben öyle istiyorum lütfen AMD önermeyin lütfen ben AMD istemiyorum istemememin sebebi ise amacım sadece oyun ve oyun anlamında intel daha iyi ve oynadıgım oyunlar genelde İŞLEMCİYİ daha fazla kullanıyor teşekkürler.

-MSİ Z490 Tomahawk.
-İ7 10700K.
-XPG 16GB(2x8) Spectrix D41 3200mhz CL16 .
-EVGA RTX 2060 SUPER XC ULTRA.
-CORSAIR 480GB Force MP510 NVMe M.2 SSD (3480MB Okuma / 2000MB Yazma)
-CORSAIR 275R Airflow.
-COOLER MASTER MWE V2 750W 80+ Bronze.
-COOLER MASTER MasterLiquid ML240L V2 RGB

Sistem böyle nasıl? 12.500TL bütcem var ve böyle bir sistem oluşturdum sizce nasıl? eger öneriniz varsa hazır sistem (İNTEL olması lazım ve toplama sihirbazından da olur) en fazla 12.700 e çıkabilirim şimdiden teşekkürler.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Höö AMD toplağ.... Şaka bir yana sistem harbiden olmamış, işlemci çok iyi ama ekran kartı düşük kalmış. Ayrıca kasa daha iyi bir kasa seçilebilirdi ve o sıvı soğutucuyu pek önermem, en az SilverStone PF240 öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Höö AMD toplağ.... Şaka bir yana sistem harbiden olmamış, işlemci çok iyi ama ekran kartı düşük kalmış. Ayrıca kasa daha iyi bir kasa seçilebilirdi ve o sıvı soğutucuyu pek önermem, en az SilverStone PF240 öneririm.
Tamam sogutucuyu SilverStone PF240 alacagım zaten çogu kişi önermişti kasayı ne yapayım? ve ileride RTX 3xxx e geçecegim o yüzden çok yüksek tutmak istemedim.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Tamam sogutucuyu SilverStone PF240 alacagım zaten çogu kişi önermişti kasayı ne yapayım? ve ileride RTX 3xxx e geçecegim.
Ekran kartını değiştirmeyeceksin şimdi yani, o yüzden böyle bırakıyorsun doğru mu anlamışım?
Hangi siteden topluyorsun veya tek bir yerden mi topluyorsun bilmiyorum ama kasayı Airhawk Duo yapabilirsin, görünüşü güzel gelmeyebilir ama MasterBox MB511 ARGB'den daha iyi hava alıyor cidden. Eğer PSU'yu çıkartırsan belki MasterCase H500 ARGB 750 Watt alabilirsin. Aynı PSU'nun sadece 80+ sertifikalı versiyonu o, yine iyi yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartını değiştirmeyeceksin şimdi yani, o yüzden böyle bırakıyorsun doğru mu anlamışım?
Hangi siteden topluyorsun veya tek bir yerden mi topluyorsun bilmiyorum ama kasayı Airhawk Duo yapabilirsin, görünüşü güzel gelmeyebilir ama MasterBox MB511 ARGB'den daha iyi hava alıyor cidden. Eğer PSU'yu çıkartırsan belki MasterCase H500 ARGB 750 Watt alabilirsin. Aynı PSU'nun sadece 80+ sertifikalı versiyonu o, yine iyi yani.
Evet ekran kartını degiştirmeyecegim İtopyadan topluyordum ama sinerjiye kayasım var orada daha ucuz gibi :D hem orada Airhawk Duo da var teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlış anlama ama neden intel neden z4
Başa yazdım.

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Tamam sogutucuyu SilverStone PF240 alacagım zaten çogu kişi önermişti kasayı ne yapayım? ve ileride RTX 3xxx e geçecegim o yüzden çok yüksek tutmak istemedim.
Yani 3800x alsan daha iyi olmazmı?Bide asus rog strix b550 f alırsın mis gibi olur

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Evet ekran kartını degiştirmeyecegim İtopyadan topluyordum ama sinerjiye kayasım var orada daha ucuz gibi :D hem orada Airhawk Duo da var teşekkür ederim.
Eyvallah. Sistemin gerisi güzel, anakart tercihini de çok beğendim bu arada.

Top Bottom