12. Sınıf Stajda bir şey bilmemek

Hydraghu

80+
Reaksiyon skoru
3
Seneye 12. Sınıfa geçiyorum ama hiç bir şey bilmiyorum bu bana sıkıntı yaratırmı stajda herhangi bir not veriliyomu

Staj notu diye bir şey var ama sen oraya öğrenmeye gidiyorsun zaten

Seneye 12. Sınıfa geçiyorum ama hiç bir şey bilmiyorum bu bana sıkıntı yaratırmı stajda herhangi bir not veriliyomu
Şu an lise stajyeriyim bölümüne göre değişir tabi ama sana aşırı önemli veya zor iş yaptırmazlar getir görürler yaparsın işte şu dosyayı getir şunu götür gibi

silindi

Son düzenleme:
Lise stajyerlerinden çok bişey beklemiyoruz. Küçük işlerde deneyim kazanmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Mobil application da örneğin, logoları düzelttiriyor, buglist hazırlatıyoruz. Bazı belli projelerde başlangıç aşaması işleyiş ve mantık konusunda da bilgiler veriyor, staj sonu bunlardan sorular soruyoruz. Çok nadiren üniversite sonrası iş teklifi yapabiliyoruz.

Üniversite stajyerlerinden beklentimiz mesleki uzmanlık seviyesi. Bir problemle karşılaşıldığında bazen çözüm yöntemini onlara bıraktığımız, lise stajyerlerinden düzelttirdiğimiz logoları örneğin onlara sıfırdan tasarlatıyoruz. Tüm ileri düzey proje toplantılarına alıyor, staj sonunda tüm projeler için edindiği bilgilerle ilgili raporlar istiyoruz. Buglist hazırlatıyor, bunu Bi tık ileri taşıyıp bugfix operasyonlarında görevler veriyoruz. Performansa bağlı olarak üniversite sonrası iş teklifinde bulunuyoruz.

Kısaca lise öğrencilerine deneyim kazanacak ve mesleki fikir edinmeli gözüyle, üni öğrencilerine ise çalışan gözüyle bakıyoruz.

Son düzenleme:
Geri