Neler Yeni

12.sınıf TYT AYT kaynak önerisi?

Squelr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Recep Türcan
Instagram
recep.gq
Steam
Orange Cat Recep

Mr.Wick00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kadir yünce
en azından baska bir yerdende olsa kitapları incelemeni öneririm
Youtubede genelde oluyor incelemeler eğer varsa ordan bakabilrisin biz kolay orta zor seviyeleri genel olarak söylüyoruz bu yüzden kendin bakman daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan araştırıyorum neler yapa bilirim diye. :)
Son olarak okuldan meb kitaplarını temin edebiliyorsan güzel olur (fen için diğerlerine gerek yok) . Onun dışında notu imkanın varsa eğer hocaların not kitaplarını satın al süreden tasarruf edersin soru kısmında da bir kitap bitirp genel ve branş denemeleriyle oturtabilrisin

Youtubede genelde oluyor incelemeler eğer varsa ordan bakabilrisin biz kolay orta zor seviyeleri genel olarak söylüyoruz bu yüzden kendin bakman daha iyi olur

Son olarak okuldan meb kitaplarını temin edebiliyorsan güzel olur (fen için diğerlerine gerek yok) . Onun dışında notu imkanın varsa eğer hocaların not kitaplarını satın al süreden tasarruf edersin soru kısmında da bir kitap bitirp genel ve branş denemeleriyle oturtabilrisin
bulamazsanda ebadan vs pdf indirmekte iş görür

Squelr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Recep Türcan
Instagram
recep.gq
Steam
Orange Cat Recep

bulamazsanda ebadan vs pdf indirmekte iş görür
perşembe günü hocalarla konuşucam teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Tayfun Yılmaz
fen dersleri zaten aşina olduğumuz dersler olduğu için 2 3 kitap çözmeye gerek yok zaten kitaplarda kolaydan zora gidiyor sorular bir kitap bitirdikten sonra hem branş hemde genel denemelerle oturtabilir feni fen için 2 kaynak çözmeye gerek yok zaten belli kalıpta sorular geliyor genelde bu kaynaklar ve denemeler yanında meb kitaplarındaki değerlendirme sorularını ve metinleri okuması fen için yeterli olur
Çok kapalı bakıyorsun bence hocam.Kişinin eksikliğine göre değişir ama her kitap kolay orta zor diye ilerlemiyor.Kimya da orbital ve aydın kimya için en zor kaynaklardır ve kolay soru çok olmaz içerisinde.Ki soru kalıpları sadece kimya için aynı fizikle biyolojide sınırsız soru tarzı çıkabilir.

Squelr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Recep Türcan
Instagram
recep.gq
Steam
Orange Cat Recep
1735418624014.png

bu kısımda obp yi nasıl hesaplarım

Mr.Wick00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kadir yünce
Çok kapalı bakıyorsun bence hocam.Kişinin eksikliğine göre değişir ama her kitap kolay orta zor diye ilerlemiyor.Kimya da orbital ve aydın kimya için en zor kaynaklardır ve kolay soru çok olmaz içerisinde.Ki soru kalıpları sadece kimya için aynı fizikle biyolojide sınırsız soru tarzı çıkabilir.
bir bakıma haklısın hocam ama ben öyle fen kısmında aşırı bir zorlama yapacaklarını düşünmüyorum (bunu bilemeyiz sadece tahmin) verdiğim bütün tavsiyeler kendi tecrübelerimle vermiş olduğum tavsiyelerdir şahsen söyledğim bütün kitapları çözdüm ve hiçbirinde fazla bir zorluk yaşamadım (kolay orta için söylüyorum) tabii kişiden kişiye değişir ama ben 6 aylık süreçte 2şer tane fen derslerinden kitap çözmesini pek mantıklı bulmuyorum ha eğer mezuna bırakmakta kararlıysa (bazen aileler sıkıntı çıkarabiliyor bu yüzden mezuna kalıp kalmayacagı hakkında kesin bişey soylemiyorum) sıfırdan ve en temel kaynaklardan alırsa tabii ki en verimli çalışma bu olacaktır ama 6 aylık süreçte dedğim gibi hem ayt kısmıda var bu yüzden iki tane fen kitabı çözmesi biraz saçma olur o yüzden fen kısmıdna en sağlam en verimli kaynakları çözmesi daha iyi olur. Buu artık şahsın kendisine kalmıştır kendini tanıması ve kararlarını ona göre vermesi gerek

Alıntıyı görüntüle

direkt ösym sayfasından bakabilrisin

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Tayfun Yılmaz
bir bakıma haklısın hocam ama ben öyle fen kısmında aşırı bir zorlama yapacaklarını düşünmüyorum (bunu bilemeyiz sadece tahmin) verdiğim bütün tavsiyeler kendi tecrübelerimle vermiş olduğum tavsiyelerdir şahsen söyledğim bütün kitapları çözdüm ve hiçbirinde fazla bir zorluk yaşamadım (kolay orta için söylüyorum) tabii kişiden kişiye değişir ama ben 6 aylık süreçte 2şer tane fen derslerinden kitap çözmesini pek mantıklı bulmuyorum ha eğer mezuna bırakmakta kararlıysa (bazen aileler sıkıntı çıkarabiliyor bu yüzden mezuna kalıp kalmayacagı hakkında kesin bişey soylemiyorum) sıfırdan ve en temel kaynaklardan alırsa tabii ki en verimli çalışma bu olacaktır ama 6 aylık süreçte dedğim gibi hem ayt kısmıda var bu yüzden iki tane fen kitabı çözmesi biraz saçma olur o yüzden fen kısmıdna en sağlam en verimli kaynakları çözmesi daha iyi olur. Buu artık şahsın kendisine kalmıştır kendini tanıması ve kararlarını ona göre vermesi gerek

direkt ösym sayfasından bakabilrisin
En sağlamı çözmesi bir şey katmaktan çok aksine daha çok zararına çalışmaktır.Orta seviye yeterli olacaktır.Önerdiğin kaynaklar orta seviye kaynaklar değil ve arkadaş bunlarla başlarsa zorlanıp moralini etkiler.

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Aslak
aytde matematik için yazcam sadece geri kalanlar için zaten belli başlı yayınlar var başlangıçta mikro orijinal veya 345 kullan biraz ilerledikten sonra bilgi sarmal veya 3d çöz en sonda ileri düzey olarak orijinal veya eyüp b çözebilrisin tyt mat içinde netlerin eğer 0 10 arası ise karekök sıfır veya yanı şekilde mikro orijinal alabilrisin ama tavsiyem bilgi sarmal veya 3dden birini çözmen sonrasında 20 25 üstü yapmaya başşlayınca denemelere geçersin

3d vdd ve soru bankası alıp beraber götürebilirisn ama konular arasına çok mesafe koyma zamanında aynı hatayı yaptım şuan can çekişiyorum çalışcaksan adam akıllı çalış çok ara koyma dersler arasına
ilk defa başlıyorsa bunlar ağır gelir ve matematikten soğur eğer temelin kompile iyiyse gir ama değilse yavaştan hızlı bir giriş yapıp bitirmen lazım

Alıntıyı görüntüle

obp yi chatgpt ye hesaplat reis

Squelr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Recep Türcan
Instagram
recep.gq
Steam
Orange Cat Recep
ilk defa başlıyorsa bunlar ağır gelir ve matematikten soğur eğer temelin kompile iyiyse gir ama değilse yavaştan hızlı bir giriş yapıp bitirmen lazım

obp yi chatgpt ye hesaplat reis
ilk defa başlayacağım

Top Bottom