ekran kartı şaun alınmaz aralık ayında 5080-5090 çıkıyorMerhaba kasım ayı içinde bi oyun pcsi toplamak istiyorum.AMD 9800 X3 4080 - 4090 odaklı olabillir.Yardımlarınızı bekliyorum.120 ama borç falan 130 binde olur.Teşekkürler.
kasım indirimleri ile parça parça kovalamak daha avantajlı üstüne 9800x3d anormal talepten dolayı fiyatı şişiti aynı paraya 7950x3d almak daha avantajlı konuma geldiBende bezer banda bir şey toplıycam niye rtx 5000 serisini beklemiyorsun birde kendimi toplıycan hazır sistemmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende sormuş olayım 5080 beklenirm birde diyer parçaları Kasım indiriminde yakalanırmı
kral bendede aynı sıstem var ama 1050ti arıza yaptı 1650gtx alcam malesef para yok xdnde aralığı bekleyeyim mi diye kararsızım ama 1050ti ver i53570k işlemci var yeminle başım ağrıyor artık 13 senelik pc ,path of exile oynuyorum hideoutta 35 fps alıyorum
1050ti vram agrızası yapar zaten yakında kronik ya sanırım öyle dusunuyorumBende aralığı bekleyeyim mi diye kararsızım ama 1050ti ver i53570k işlemci var yeminle başım ağrıyor artık 13 senelik pc ,path of exile oynuyorum hideoutta 35 fps alıyorum 4 senedir bu şekil oynuyorum.Ama bekleriz bu kadar bekledim.
Çok sıkıntı ama kartlar aralıkta çıkacaksa bütçem ile uyumlu ise beklerim.Para olsada sıkıntı kararsızlık oluyo iştekral bendede aynı sıstem var ama 1050ti arıza yaptı 1650gtx alcam malesef para yok xd
1050ti vram agrızası yapar zaten yakında kronik ya sanırım öyle dusunuyorum
kral 2k bişi atta 1650 alım 2. el be rbfgıuzrtbhl valla harclık biriktircemÇok sıkıntı ama kartlar aralıkta çıkacaksa bütçem ile uyumlu ise beklerim.Para olsada sıkıntı kararsızlık oluyo işte
Birde 5080 i beklesek 4090 ile neredeyse aynı olmaz mı?
Çok sıkıntı ama kartlar aralıkta çıkacaksa bütçem ile uyumlu ise beklerim.Para olsada sıkıntı kararsızlık oluyo işte
Birde 5080 i beklesek 4090 ile neredeyse aynı olmazinternet uzerinden alısverıs yapmanı tavsiye ederım itopya olsun İncehesap olsun guzel sistemler ile öne cıkartır size f/p urunlerı
5080 özelliklerini bilmiyorum ama cok pahalı olur tahminim 40 k ustuÇok sıkıntı ama kartlar aralıkta çıkacaksa bütçem ile uyumlu ise beklerim.Para olsada sıkıntı kararsızlık oluyo işte
rtx 4090 al alıyorsan kralÇok sıkıntı ama kartlar aralıkta çıkacaksa bütçem ile uyumlu ise beklerim.Para olsada sıkıntı kararsızlık oluyo işte
he bide ben o 2 k mevzusunda ciddiyim atanmı bağıs xd gönlun isterse 100 olur 200 olir ama sen bilin ister at ister atma atarsan burdayımÇok sıkıntı ama kartlar aralıkta çıkacaksa bütçem ile uyumlu ise beklerim.Para olsada sıkıntı kararsızlık oluyo işte
itopyada guzel fırsatlar var deyerlendirmeni isterimMerhaba kasım ayı içinde bi oyun pcsi toplamak istiyorum.AMD 9800 X3 4080 - 4090 odaklı olabillir.Yardımlarınızı bekliyorum.120 ama borç falan 130 binde olur.Teşekkürler.