Geri ödeme kampanyasıyla aynı fiyata geliyor neredeyse, Gaming Plus alasım var. Aralarındaki fark nedir eğer varsa?Bunu alıp geçin bence
Aradaki fiyat farkını hak etmiyor ve aralarında pek fark yok.
Akakçeden baktığım fiyatlara göre tomahawkla gaming plus arasında sadece 40 tl fark var. Ondan 40 verip b550 tomahawk alın derim.Geri ödeme kampanyasıyla aynı fiyata geliyor neredeyse, Gaming Plus alasım var. Aralarındaki fark nedir eğer varsa?
155₺ geri ödemesi var.
Gencergaming.com'a ısınamadım zaten.Akakçeden baktığım fiyatlara göre tomahawkla gaming plus arasında sadece 40 TL fark var. Ondan 40 verip b550 tomahawk alın derim.
Tabi tomahawk için de aynı veya daha fazla miktarda geri ödeme varsa.
O zaman 2si arasından gaming plus alıp geçin bence, zaten işlemciniz 5600x.Gencergaming.com'a ısınamadım zaten.
Geri ödeme Gaming Plus'da 105, Tomahawk'da 155 liraydı sanırım.
Gaming Plus 1200'e, Tomahawk 1300'e geliyor.
Şimdi konuya tekrar bakarken gördüm de farklarına şuradan bakabilirsiniz:Geri ödeme kampanyasıyla aynı fiyata geliyor neredeyse, Gaming Plus alasım var. Aralarındaki fark nedir eğer varsa?
155₺ geri ödemesi var.
B550 Tomahawk'ı önerdiler aradaki 100 lira farka rağmen diğer konuda sanırım B550 Tomahawk alacağım.O zaman 2si arasından gaming plus alıp geçin bence, zaten işlemciniz 5600x.
Şimdi konuya tekrar bakarken gördüm de farklarına şuradan bakabilirsiniz:
MSI B550-A Pro vs MSI B550 GAMING Plus
Bazı konularda görüyorum B550 GAMING Plus daha iyi falan diyenleri. Aslında daha iyi bir tarafı yok, sadece tasarım farkı ve daha iyi soğutmadan kaynaklı 5 derecelik fark var. Bunun dışında VRM yapısı, ses kodeği, iç yapısı vs. tamamen aynı B550 A PRO modeliyle. Yani B550 GAMING Plus modeline...forum.donanimarsivi.com
Keyfin bilir ama ben olsam 100 tl fazla vermezdim o durumda.B550 Tomahawk'ı önerdiler aradaki 100 lira farka rağmen diğer konuda sanırım B550 Tomahawk alacağım.
MAG B550 Tomahawk VS B550 Gaming Plus
İki anakart arasındaki farklar nelerdir, neredeyse aynı fiyata alıyorum ikisini de.forum.donanimarsivi.com
Almışken iyisini alayım ilerde pişman olmam, saol görüşlerin için.Keyfin bilir ama ben olsam 100 TL fazla vermezdim o durumda.
Hatta b550 a pro alıp geçerdim, 200 300 TL elde kalırdı.
Zaten 3 anakartta da fazlaca işini görecek ve 5950x gibi işlemciler taksan da yetecek.