önere bileceğin bi fan varmı ?Şimdi şöyle ki Laptop'larda ekran kartı için 80-85 , işlemci için de 85-90 normal dereceler diye biliyorum tabi ki modelden modele değişen bir durum bu.
fakat bundan ayrı olarak bir soğutucuya o kadar para vermene gerek yok alacağın hiçbir laptop altı soğutucu o vereceğin paranın karşılığı soğutmayacak zaten yani öyle 10-15 derecelik bir soğutma olmayacak o yüzden o kadar para vermeye gerek yok kaliteli fiyat performans bir fan işini görecektir.
Mükemmel fan bulamazsın ama bunlar iş görür fazlasıyla ;önere bileceğin bi fan varmı ?
şimdiMükemmel fan bulamazsın ama bunlar iş görür fazlasıyla ;
Rampage Mistral S45 Gösterge Panel 5fan Yükseklik Ayar 2usb Notebook Soğutucu Laptop Soğutucu 12/17 Inç Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Mistral S45 Gösterge Panel 5fan Yükseklik Ayar 2usb Notebook Soğutucu Laptop Soğutucu 12/17 Inç yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Frisby Fns-9999b 4 Adet Fanlı Ledli Lcd Kontrol Panelli 15"-17" Pro Standlı Notebook Soğutucu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Frisby Fns-9999b 4 Adet Fanlı Ledli Lcd Kontrol Panelli 15"-17" Pro Standlı Notebook Soğutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Rampage PROTE R6 RGB Işıklı 6 Fanlı Telefon Standlı Usb Çoklayıcılı Yükseklik Ayarlı Notebook Soğutucu Stand Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage PROTE R6 RGB Işıklı 6 Fanlı Telefon Standlı Usb Çoklayıcılı Yükseklik Ayarlı Notebook Soğutucu Stand yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Frisby Fnc-5255b Gp5 E-sport Design 5 Fanlı Ledli Lcd Kontrol Panelli 15-17" Pro Standlı Notebook Soğutucu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Frisby Fnc-5255b Gp5 E-sport Design 5 Fanlı Ledli Lcd Kontrol Panelli 15-17" Pro Standlı Notebook Soğutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
hiç yoktan iyidir gibiYukarda da belirttiğim gibi bu havalarda bu cihazlardan inanılmaz soğutma performansı beklememek lazım ama tahminimce 4-5 derece düşecektir rahat.
bu ne kadar fark eder ısı konusundaDark luna öneririm dostum 350 TL alüminyum kasa 10 numara cihaz. Gayet fiyat performans
Yani tabi ki hiç yoktan iyidir ama ben şahsen parasal anlamda kendimi eğer imkanım yoksa 1000tl vs sıkıştırmam eğer sorunun yoksa rahatlıkta al işine yarar tabi ki.hiç yoktan iyidir gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu ne kadar fark eder ısı konusunda
1000tl vs vermek istemiyorum yani ama bilgisayarda çok ısnıyo o attığını alırım heralde fiyatıda diğerlerine nazaran uygun saolYani tabi ki hiç yoktan iyidir ama ben şahsen parasal anlamda kendimi eğer imkanım yoksa 1000tl vs sıkıştırmam eğer sorunun yoksa rahatlıkta al işine yarar tabi ki.
Rica ederim1000tl vs vermek istemiyorum yani ama bilgisayarda çok ısnıyo o attığını alırım heralde fiyatıda diğerlerine nazaran uygun saol