1200 TL kasa önerisi

Kearnes

80+
Reaksiyon skoru
202
Atx boyutlarda sistem toplayacağım. Aorus rtx 2060super ekran kartımı dikey takmak istiyorum. Hem dikey ekran kartı destekli hem de maksimum 1200tl civarı Rgb fanlara sahip hava akışı iyi olan kasa önerilerinizi bekliyorum.
Not: Normalde Corsair icue 465x kasasını alacaktım ama o kasaya dikey ekran kartı takmakta sorun oluyormuş. Kasayı kullanan arkadaşlar dikey ekran kartı konusunda bilgilendirirse sevinirim.

https://www.google.com/aclk?sa=l&ai...hUKEwjV6ub-vafrAhWQrIsKHfNBCfcQ2CkIrwM&adurl= dik kart takabiliyorsun hem de mesh hem argb.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Atx boyutlarda sistem toplayacağım. Aorus rtx 2060super ekran kartımı dikey takmak istiyorum. Hem dikey ekran kartı destekli hem de maksimum 1200tl civarı RGB fanlara sahip hava akışı iyi olan kasa önerilerinizi bekliyorum.
Not: Normalde Corsair icue 465x kasasını alacaktım ama o kasaya dikey ekran kartı takmakta sorun oluyormuş. Kasayı kullanan arkadaşlar dikey ekran kartı konusunda bilgilendirirse sevinirim.

Battlecruiser öneririm dostum, üst tarafında 360 mm radyatör desteği de var, ekran kartını dik takma desteği de var.

Battlecruiser öneririm dostum, üst tarafında 360 mm radyatör desteği de var, ekran kartını dik takma desteği de var.
465x daha iyi olmaz mı hocam hem tasarımı daha iyi.

yanlış biliyormuşum. battlecruiser ozaman.

dik takma desteği yok 465x te.
Var.

Kasa sanki biraz hantal duruyor.

465x daha iyi olmaz mı hem tasarımı daha iyi.
iCUE 465X'te dik ekran kartı takarken her riser kablo olmuyor, konu sahibinin dediği şey doğru.
Battlecruiser'da yok diye biliyorum sorun.
yanlış biliyormuşum. battlecruiser ozaman.
Yazdığın şeyi CTRL+A ile hepsini seç, sonra CTRL+S yap, üstü karalanmış olacak.
dik takma desteği yok 465x te.
Yine yanlış, takılıyor.
Kasa sanki biraz hantal duruyor.
Hantal? Bu normal Mid-Tower kasa gibi değil, Super Mid-Tower diye geçiyor, kocaman kasa, daha iyisi bu fiyatta zor.

Atx boyutlarda sistem toplayacağım. Aorus rtx 2060super ekran kartımı dikey takmak istiyorum. Hem dikey ekran kartı destekli hem de maksimum 1200tl civarı RGB fanlara sahip hava akışı iyi olan kasa önerilerinizi bekliyorum.
Dikey destekliyor mu bilmiyorum ama. Şekli hoşuma gitti diye atıyorum.

H
iCUE 465X'te dik ekran kartı takarken her riser kablo olmuyor, konu sahibinin dediği şey doğru.
Battlecruiser'da yok diye biliyorum sorun.

Yazdığın şeyi CTRL+A ile hepsini seç, sonra CTRL+S yap, üstü karalanmış olacak.

Yine yanlış, takılıyor.

Hantal? Bu normal Mid-Tower kasa gibi değil, Super Mid-Tower diye geçiyor, kocaman kasa, daha iyisi bu fiyatta zor.
Hocam 465x e uygun olan riser kablo modeli biliyor musunuz?

Geri