1200 TL Kulak Çevreleyen Kulaklık Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
1200
Merhabalar, ben pek konu açmayı vesaire sevmem fakat yaptığım araştırmalar yeterli gelmedi. Şu ana kadar deneyimlediğim kulaklıklar : Sennheiser HD 350BT , Anker Q10 , Taotronics SoundSurge 85

İçlerinden en iyisi Sennheiser'di ve uzun süre takamadım benim olmadığı için fakat kulak pedleri çok rahatsızdı. Q10'u aldığım hafta iade ettim. Bana tiz-mid-bas dengeli, kısaca neutral bir kulaklık lazım. 20 yılı aşkındır classic- enstrumental- hard rock dinliyorum. Önerilerinizi bekliyorum ( ve lütfen rica ediyorum, ben diğer insanlar gibi 2-3 ay bekleyip araştıracak durumda değilim. Bu yüzden emin olmadığınız şeyler yazmayınız, deneyimsiz insanlara tahammülüm yoktur. )

Not: Kablosuz şartım yok, hatta wired olursa daha iyi olur.

Referans kulaklık ararken araştırmıştım güzel üründür öneririm. (Tizleri biraz kısık gelebilir)
Head-fi forumunda konu açıp cevabımı gayet net ve temiz aldım. Önerdiğiniz ürün her yönünden kötüymüş. Bütçeme biraz daha ekleyip HD 770 Pro aldım. Bu yurdum insanının böyle bir sorunu var işte, bir şey önerir ama neden önerdiğini bilmez veya söylemez. İnsanlar ürün alıyor ama ne aldığını da bilmiyor. Sırf biri güzel dedi diye ürün alıyorlar, mesela aldığım kulaklık 1950 TL. Maaşımın 1/3'ü neredeyse. Yurtdışında 120 dolar bu kulaklık, oradaki insanlar bile neden aldığını, nasıl bulduğunu falan söylerken bizim insanımız sanki para havadan geliyormuş gibi " İyidir, hoştur, al geç " diyor. Ben bu kulaklığı 10 günde alıyorum, adam orada 1 günde alıyor.

Geri