Kazandınmı sınavıben bursluluk sınavına girdim birkaç ay içerisinde yeni bir pc alacağım masaüstü laptop farketmez önerebileceğiniz en iyi pc hangisidir
Paran biriksin öyle sor şuan 12bin lira olan PC bir kaç ay sonra nolur bilemeyizben bursluluk sınavına girdim birkaç ay içerisinde yeni bir pc alacağım masaüstü laptop farketmez önerebileceğiniz en iyi pc hangisidir
biliyorum ama ben aşırı eminim şimdiden düşünüyorum ilk ne alsam diyesinav dündü sonuçları aciklanmamistir hrnuz
Aynen dediğin gibi şimdi kasa atsak 1-2 aya %90 stoktan kaldırılmış olur veya fiyatı artarParan biriksin öyle sor şuan 12bin lira olan PC bir kaç ay sonra nolur bilemeyiz
Kaçıncı sınıfsın bende girdimde Matta 5 tane falan işaretledim pek ümitli değilim 9'umbiliyorum ama ben aşırı eminim şimdiden düşünüyorum ilk ne alsam diye
laptop yokmu önerebileceğinizAynen dediğin gibi şimdi kasa atsak 1-2 aya %90 stoktan kaldırılmış olur veya fiyatı artar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaçıncı sınıfsın bende girdimde Matta 5 tane falan işaretledim pek ümitli değilim 9'um
6yımKaçıncı sınıfsın bende girdimde Matta 5 tane falan işaretledim pek ümitli değilim 9'um