Shishio 80+ Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 17 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim Taha Ali 15 Eylül 2023 #1 Bütçe 1200 Başlıkta yazığım gibi bir mekanik klavye önerisine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.
AMD_islemci 80+ Bronze Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 911 Dahası Reaksiyon skoru 108 İsim Mustafa Said Çerçi 15 Eylül 2023 #2 Shishio yazmış: Başlıkta yazığım gibi bir mekanik klavye önerisine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. Devamı için tıklayın... Razer Opus Bluetooth Mesaj otomatik birleştirildi: 15 Eylül 2023 Shishio yazmış: Başlıkta yazığım gibi bir mekanik klavye önerisine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. Devamı için tıklayın... Kulaklık yazdınız sandım yeni gördüm
Shishio yazmış: Başlıkta yazığım gibi bir mekanik klavye önerisine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. Devamı için tıklayın... Razer Opus Bluetooth Mesaj otomatik birleştirildi: 15 Eylül 2023 Shishio yazmış: Başlıkta yazığım gibi bir mekanik klavye önerisine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. Devamı için tıklayın... Kulaklık yazdınız sandım yeni gördüm