LastShot
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,290
- İsim
- Berk Esenli
Arkadaşlar merhaba 1ms 144hz 1000tl ile 1200tl aralığında 24inç bir monitör arıyorum arada kaldıklarımı söyliyim ben sizce
Wievsonic 1ms 144hz 24 inç mhd
Wievsonic 1ms 144hz 24inç curved mhd
Aoc 24inç 1ms 144hz monitör
Gamepower 24inç 1ms 144hz monitör(curved galiba)
James Donkey 24inç 1ms 144hz monitör
Evet arkadaşlar bu monitörler arasındayım fakat son 2 markanın monitörleri yeni çıktığı için ilk üç tercihten birini yapmaya daha yakınım.Ekran kartım msi rx 5700 ve bu ekran kartıyla en iyi monitör hangisi olur sizce
Bu arada monitör konusunda gayet bilgisizim yani bu hdmı vs displayport gibi konuları da bilen bir arkadaş varsa anlatabilirse süper olur yani hdmı mı kullanılmalı yoksa başka girişler mi ayrıca bu girişler monitörle mi geliyolar yani kabloları (saçma sorular da sormuş olabilirim fakat kısa genel bilgiler verebilirseniz süper olur)
Wievsonic 1ms 144hz 24 inç mhd
Wievsonic 1ms 144hz 24inç curved mhd
Aoc 24inç 1ms 144hz monitör
Gamepower 24inç 1ms 144hz monitör(curved galiba)
James Donkey 24inç 1ms 144hz monitör
Evet arkadaşlar bu monitörler arasındayım fakat son 2 markanın monitörleri yeni çıktığı için ilk üç tercihten birini yapmaya daha yakınım.Ekran kartım msi rx 5700 ve bu ekran kartıyla en iyi monitör hangisi olur sizce
Bu arada monitör konusunda gayet bilgisizim yani bu hdmı vs displayport gibi konuları da bilen bir arkadaş varsa anlatabilirse süper olur yani hdmı mı kullanılmalı yoksa başka girişler mi ayrıca bu girişler monitörle mi geliyolar yani kabloları (saçma sorular da sormuş olabilirim fakat kısa genel bilgiler verebilirseniz süper olur)