Sadece windows için yeterli.
Öneri ssdniz var mı ve ileride güncellemelerle falan dolar mı bide hiç bir oyunu atmasam o ssdye sadece windows kursam şuan pcde ssd yok fark eder miyim oyunlardaSadece Windows için fazlasıyla yeter.
İlerideki gelecek güncellemelerin 128GB gibi büyük bir alanı dolduracağını düşünmüyorum.Öneri ssdniz var mı ve ileride güncellemelerle falan dolar mı bide hiç bir oyunu atmasam o ssdye sadece windows kursam şuan pcde ssd yok fark eder miyim oyunlarda
Hocam ne kadar ucuz olursa okadar iyi ama kronik sorunsuz hızlı olan bir şey istiyorum en f/p olanı olsun yaniİlerideki gelecek güncellemelerin 128GB gibi büyük bir alanı dolduracağını düşünmüyorum.
Ayrıca SSD önermemi istiyorsanız Bütçenizi de belirtin lütfen.
Öneri ssdniz var mı
Hayır,dolmaz.Windows bildiğim kadarıyla 30 GB civarı yer kaplıyor.ve ileride güncellemelerle falan dolar mı
Oyunlarda fark etmez ancak masaüstü kullanımda fark eder.bide hiç bir oyunu atmasam o ssdye sadece windows kursam şuan pcde ssd yok fark eder miyim oyunlarda
Sandisk,Crucial,Kingston gibi markalar olabilir sadece Hi-level'dan uzak dur yeter.Oyunlarda da yükleme süresi azalır eğer SSD'ye kurarsanız oyunu.Öneri ssdniz var mı ve ileride güncellemelerle falan dolar mı bide hiç bir oyunu atmasam o ssdye sadece windows kursam şuan pcde ssd yok fark eder miyim oyunlarda
Hocam ne kadar ucuz olursa okadar iyi ama kronik sorunsuz hızlı olan bir şey istiyorum en f/p olanı olsun yani
Patriot Burst PBU120GS25SSDR 2.5" 120 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Patriot Burst PBU120GS25SSDR 2.5" 120 GB SATA 3 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla
Modlu Win10 kullanabilirsin.Öneri ssdniz var mı ve ileride güncellemelerle falan dolar mı bide hiç bir oyunu atmasam o ssdye sadece windows kursam şuan pcde ssd yok fark eder miyim oyunlarda