120X35 Kum Torbası Önerisi

passhugen

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhabalar yaşım 15 dövüş sporlarına yaklaşık 2 senedir meraklıyım ancak gitme fırsatım olmadı (Amacım dövüşçülük değil kendimi korumak) ama yakın zamanda boks yada mma başlıyacağım ama öncesinde evime bir kum torbası almak istiyorum çok kaliteli bir şey olmasınada gerek yok bana yetsin yeter. Bir de boks yada mma eldiveni istiyorum MMA pahalı olduğu için ne yazik ki gidemeyebilirim kilom 68.5 eldiven de önerebilirseniz sevinirim teşekkürler.

Dostum evde en fazla kuvvetlenirsin ancak dövüşte önemli olan taktiktir kursa git brncr

Dostum evde en fazla kuvvetlenirsin ancak dövüşte önemli olan taktiktir kursa git brncr
Haklısın ancak benim saatlerime uyan bir mma salonu bulamadım şimdilik. O yüzden ilk olarak evde biraz hamlığımı atmak istiyorum kum torbası hakkında bilgin varsa 120x35 önerebileceğin bir torba var mıdır?

Haklısın ancak benim saatlerime uyan bir mma salonu bulamadım şimdilik. O yüzden ilk olarak evde biraz hamlığımı atmak istiyorum kum torbası hakkında bilgin varsa 120x35 önerebileceğin bir torba var mıdır?
Dechatlon dan al orda iyi markalar vardı? Hangi şehirdesin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,674
Üyeler
183,876
Son üye
rmhturk
Geri