WhoCares
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,188
5070ler gene yalan olduhaziranın sonuna kadar ben de bekliyorum gelirse anakartı aldığım fiyata vereceğim takmadan
5070ler gene yalan olduhaziranın sonuna kadar ben de bekliyorum gelirse anakartı aldığım fiyata vereceğim takmadan
Taksitsiz alacağım genelde mabtikli olur muKesin alınır
Evet üst seviye Dramli ürün fiyat bence güzel düşünmezdimTaksitsiz alacağım genelde mabtikli olur mu
gigabyte olan 28 olsa alırdım da beyaz 28 e düşürselerdi iyiydi...5070ler gene yalan oldu![]()
![]()
![]()
Tieri ne bulamadım bu ürünü![]()
Thermaltake Toughpower GT 1000W 80+ Gold 120mm Gen 5.1 ATX 3.1 Full Modüler Fanli Siyah PSU | ITOPYA
Thermaltake Toughpower GT 1000W 80+ Gold 120mm Gen 5.1 ATX 3.1 Full Modüler Fanli Siyah PSU En iyi fiyat seçenekleri ile PS-TPT-1000FNFAGE-3 ITOPYA'dawww.itopya.com
6000 çok iyi fiyat yapıştırdım.
şimdi denk gelmez ise bayram indirimlerinde denk gelir diye düşünuyorumgigabyte olan 28 olsa alırdım da beyaz 28 e düşürselerdi iyiydi...
taksitle aldıysanız çokta mantıksız değil ikinci elde dahi 14-15 e gidiyorKingston 2x16 ddr5 leri 16k dan aldım fiyat olarak uygun değil biliyorum ama son zamanların piyasasından dolayı direkt çektim. Mantıksız mı?
Kingston 2x16 ddr5 leri 16k dan aldım fiyat olarak uygun değil biliyorum ama son zamanların piyasasından dolayı direkt çektim. Mantıksız mı?
Evet parafla 6 taksite aldım. Ve şu an sadece 9950x kovalıyorum. Toplama kasamın son parçası o. (İş + oyun için bu işlemci)taksitle aldıysanız çokta mantıksız değil ikinci elde dahi 14-15 e gidiyor
Fayda içermeyen bir mesaj.şaka mı
9950x e daha iyi ram yakışır bu arada ama ram çok önemli değilse geçici olarak aldıysanız ya da mevcut piyasa da ram fiyatlarına yorum yapmak çok zorEvet parafla 6 taksite aldım. Ve şu an sadece 9950x kovalıyorum. Toplama kasamın son parçası o. (İş + oyun için bu işlemci)