- Konu Sahibi Konu Sahibi
termal macun önerin varmıdır hocam13600K için sınırın biraz altı olabilir, kendisi overclock yapıcaklar için olduğundan para harcamanızı 13600ün K olmayan versiyonlarına öneririm.
termal macun önerin varmıdır hocam13600K için sınırın biraz altı olabilir, kendisi overclock yapıcaklar için olduğundan para harcamanızı 13600ün K olmayan versiyonlarına öneririm.
termal macun önerin varmıdır hocam
Hocam kaç derecede çalışıyornormalde sıvı soğutma alıcaktım ama vazgeçtim dünki konuda bunu önerdiler https://www.gelbura.com/id-cooling-...-pwm-120mm-islemci-sogutucu-pd-TET00995637439
ileride işlemci upgrade edebilirim oyüzden güzel bir hava soğutma almak istiyorum tekrar değişmemek için 1-1.5k önerileriniz nelerdir belki bütçeyi çıkarım güzelse teşekkürler 12400f b660m mortar ddr5 kingston fury rgb cl40 6000mhz ram kasa lianli lancool 216
65-70 boşta video izlerken flnHocam kaç derecede çalışıyor
ek fana gerek varmı hem görsel hemde performansı için![]()
Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun (4gr)(Spatulalı) (AR-ACTCP00031B) - Termal Macun - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yük...www.teknobiyotik.com
Yok hocam görseli iyi olacaktır diğer arkadaşınla benim aynı anda attığım beyaz+argbek fana gerek varmı hem görsel hemde performansı için