Neler Yeni

12400F işlemcili ve 3060 Ti ekran kartlı bu full setup alınır mı??

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yavuz Cetin
Bütçe
30.500

(m2 ssd 1 tb yaptım, kasayı icue 4000x yaptım ve klavye olarak aynı site üzerinden XPG Summoner seçtim.)

https://www.hepsiburada.com/msi-mag...-display-freesync-27-monitor-p-HBCV000014W96M

https://www.hepsiburada.com/steelse...9-edition-rgb-oyuncu-kulaklik-pm-HB00000G1M4Y

(mouse yok.)

Yakın zamanda full setup dizicem. Daha çok FPS tarzı oyunlar oynuyorum ama bilgisayarı aldıktan sonra edit gibi şeylerde yapmayı düşünüyorum. bir yerde gördüğüm kadarıyla bu işlemci için şimdilik stok fan yeterliymiş o yüzden daha sonradan alıcam. Eğer 30.500 TL'ye daha iyi bir setup dizilebilicekse yardımcı olurmusunuz.

(bütçeyi birazcık daha aşabilirim.)
Şimdiden Teşekkürler.👏

Eclipse

80+ Bronze
Sistem iyi gibi duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Blue switch tavsiye etmiyorum, asus scope iyi gibi duruyor onu da düşünebilirsin. Valla sistem iyi geldi gözüme, bir sıkıntısı sorunu var mıdır diye bakıyorum ama gözüme çarpan bir şey yok.

Eclipse

80+ Bronze
Yayıncı pcsi, fırsat kovalasan daha ucuza bulursun da bütçene göre iyi bir sistem gibi geldi bana. Ver parayı, al, çık. Bileşenlerin asus olması iyi. Tanımadığım marka sadece ram var. Tek tek bakmadım parçaları nasıldır diye de ortalama bir tüketici olarak iyi gibi geldi bana. 12400f 3060ti ikilisiyle sorun yaşayacağını da sanmıyorum. Kasayı bilemiyorum sadece.

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
Sistem iyi gibi duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Blue switch tavsiye etmiyorum, asus scope iyi gibi duruyor onu da düşünebilirsin. Valla sistem iyi geldi gözüme, bir sıkıntısı sorunu var mıdır diye bakıyorum ama gözüme çarpan bir şey yok.
30k bütçede 3060ti iyi mi
kötü

Eclipse

80+ Bronze
30knın içinde monitörü, klavyesi, mouseu kulaklığı da vardır.

NightRose

80+ Bronze
sistem için bu fiyat bandında daha iyi bir öneriniz varmı peki ?
şu an mevcut sistemler içinde uygun bir şey yok maalesef ama 30k verip de 3060ti sistem almayın derim
2.el 3090 sistem bile dizebilirsiniz bu bütçeyle sizin için problem yoksa

Top Bottom