Neye göre bunu dedin ve daha iyi bir önerin var mı?Yerinde olsam 12500tl ye kesinlikle böyle bir sistem toplamam. Hak etmez
Amd r9 3900x+5700xt li sistemi 11-12 bin TL ye alabilirsinNeye göre bunu dedin ve daha iyi bir önerin var mı?
Hocam 12800 Tl bu sisteme bir bakın derim.Merhaba arkadaşlar, 12,500 TL bütçem ile Oyun ve Yayın odaklı bilgisayar toplamaya çalıştım çok fazla bilgim olmadığı için sizlere sormak istedim. Bu sistemde bütçeyi aşmadan daha iyi olduğuna inandığınız değiştirmem gereken bir parça ya da eklemem gereken bir parça öneriniz var mı.Alıntıyı görüntüle
Tamamdır.Hocam bir saniye hemen dönüyorum.
kardeşim bence şimdi alma doların düşmesini bekle şimdi 9 bib liralık makineyi 12 bine alırsın yani bi anlamı yok bekle dolar düşsün sonra alMerhaba arkadaşlar, 12,500 TL bütçem ile Oyun ve Yayın odaklı bilgisayar toplamaya çalıştım çok fazla bilgim olmadığı için sizlere sormak istedim. Bu sistemde bütçeyi aşmadan daha iyi olduğuna inandığınız değiştirmem gereken bir parça ya da eklemem gereken bir parça öneriniz var mı.Alıntıyı görüntüle