Hocam Japon modelleri de "bence" gereksiz pahalıya satılıyor. İsterse tek blok 100 bin KM götürsün yine de sıfır bir MT-25 veya R25'e gidip 300 bin TL kadar para bağlamak akıl işi değil bana göre.Benim 12 tane motorum oldu japondan şaşma pcx bulabılıyorsan 21 üstü düşünme al vitesli istiyorsan yeni cb125f olabilir çok çıkmak istemiyorsan tvs raider 125 de fena değil i scooterları yamaha rayz de olabilir honda dio da olabilir da symnin yeni scootorları da iş görür ama honda ve yamaha dan şaşma derim
Hocam Japon modelleri de "bence" gereksiz pahalıya satılıyor. İsterse tek blok 100 bin KM götürsün yine de sıfır bir MT-25 veya R25'e gidip 300 bin TL kadar para bağlamak akıl işi değil bana göre.
haklısınız hocam dediklerinizin her kelimesi doğru saygı duyarım.Dostum mesele şu 90 model japon motorları hala piyasa da dolaşabılıyor ama bence çin malı 10 yıl bile dayanmaz gibime geliyor mesele 10 20 bin km değil mesele 100 bin 200 bin kmlerde sadece blok olarak düşünme sana ne kadar para harcatacağı 2 katı fiyatı var doğru ama açaçgı masraf ile zaten japon parasına geliyor mesela pcx sıfırı 200 lira benzer konsept çin malı 140 150 lira benım motor üstünde 200 binden fazla tecrübem var japon motorumda tayvan malı hint malı cın malı hepsinden motorum oldu ama japon sürerken bile hisettiriyor kalitesini 130 binde cbf 150 aldım 190 bine kadar sıkıntısız kullandım ama su da var çinliler çitayı her geçen gün arttırıyor sağlam motorlarla gelip yedek parça servis işini çözüp uygun fiyat verirseler o zaman işte işler değişir ve her geçen gün de buna daha cok yaklasıyorlar
Scooter mi vitesli mi istiyorsunMotordan hiç anlamam, markaları ve modelleri bilmiyorum (Hangisi japon biliyorum, markalar arası kaliteyi bilmiyorum. modellerden anlamam) Öneri?
o paraya sıfır zor sıfır istiyorsanBütçe 100K. Motor sürmeyi öğrenmek ve yazın ara sıra gezmek için alıyorum. Arabanın yanında keyif için alacağım. İstediğim zaman rahat rahat satabilmem lazım, arabacı olduğumdan her an sıkılıp götüne tekmeyi vurabilirim.