Neler Yeni

12GB İLE 15GB ARASI TARİFE ÖNERİSİ

bqrqm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
baran
Herkese selam. Bim cell'den gelen zamlardan sonra numara taşımak istiyorum. Minumum 12GB ancak benim geçmek istediğim 15GB'lık tarife arıyorum. Operatör fark etmez ancak faturalı olması benim için önemli. En uygun belirttiğim koşullarda tarife önerilerinizi bekliyorum. 25 yaş altıyım. Şimdiden teşekkürler.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,757
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
++ ben de arıyorum

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
Bütçen ne kadar?

bqrqm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
baran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçen ne kadar?
Hocam bütçe belli değil ama dediğim gibi 12-15GB olması lazım ona göre ayarlamaya düşünüyorum ama 75 e kadar olabilir fiyatlardan pek haberim yok şimdilik

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Muhammed
Türk Telekomun kamu çalışanlarına özel paketi vardı eğer anne-baba çalışıyorsa onu alabilirsiniz ben kullanıyorum 12GB-5400DK-1000SMS 39TL

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar

Bu tarfilerde güzel. Tanıdığım kullanıyor. Türk Telekom uygulamasını kullanabiliyorsunuz. Aynısı. Sil süpür vs hepsini kullanabiliyorsunuz.

bqrqm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
baran
Şuan herkes geçmeye çalışıyor o yüzden geçmek baya sıkıntılı ama geçmede sorun yaşanmazsa fiyatlar mükemmel. Altyapı TT altyapısı zaten.
Hocam BİM CELL kullanıyorum 2 ayda bir 15 TL zam yaptıkları için çıkmaya karar verdim. Bu da TT altyapısı kullanıyor herhangi bir zam olmayında zam bana yansıyacak mıdır vestelcellde? Ayrıca internet hızında sıkıntı olur mu ve geçmek dediğiniz kadar zor mudur? son olarak bilindik operatörlerden farklı bir şeyi var mıdır sıkıntı yaşar mıyım, şimdiden teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan herkes geçmeye çalışıyor o yüzden geçmek baya sıkıntılı ama geçmede sorun yaşanmazsa fiyatlar mükemmel. Altyapı TT altyapısı zaten.
Fiyatlar çok uygun bu yüzden şüpheli yaklaşıyorum sıkıntı olmaz derseniz yarın geçiş yapmayı düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vestelcell'e bakabilirsiniz.

Hocam linki siz atmışsınız size de sorayım 2. defa yazıyorum copy text 🙂. Hocam BİM CELL kullanıyorum 2 ayda bir 15 TL zam yaptıkları için çıkmaya karar verdim. Bu da TT altyapısı kullanıyor herhangi bir zam olmayında zam bana yansıyacak mıdır vestelcellde? Ayrıca internet hızında sıkıntı olur mu ve geçmek dediğiniz kadar zor mudur? son olarak bilindik operatörlerden farklı bir şeyi var mıdır sıkıntı yaşar mıyım, şimdiden teşekkürler. Fiyatlar çok uygun bu yüzden şüpheli yaklaşıyorum sıkıntı olmaz derseniz yarın geçiş yapmayı düşünüyorum.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam BİM CELL kullanıyorum 2 ayda bir 15 TL zam yaptıkları için çıkmaya karar verdim. Bu da TT altyapısı kullanıyor herhangi bir zam olmayında zam bana yansıyacak mıdır vestelcellde? Ayrıca internet hızında sıkıntı olur mu ve geçmek dediğiniz kadar zor mudur? son olarak bilindik operatörlerden farklı bir şeyi var mıdır sıkıntı yaşar mıyım, şimdiden teşekkürler.
Vestelcell faturalı, yani 12 ay taahhüt ister ve 12 ay sabit fiyat garantisi verir. Taahhüt bitişi fiyatı istedikleri kadar arttırırlar istersen devam edersin istersen başka operatöre geçersin.

Geçiş yapmak zor deniyordu, özellikle Türk Telekom altyapısı kullanan başka bir operatörde olanların ilk önce Turkcell veya Vodafoneye geçip ondan sonra buna geçmesi gerekiyor falan deniyordu. Bilmiyorum araştırmak lazım 😀

Tarifler ucuz değildi bu arada, sadece kendileri 6 aydır zam yapmayan tek operatör olduğu için şuan baya ucuz geliyor. Tahminimce yakında sağlam bir zam yaparlar.

bqrqm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
baran
Vestelcell faturalı, yani 12 ay taahhüt ister ve 12 ay sabit fiyat garantisi verir. Taahhüt bitişi fiyatı istedikleri kadar arttırırlar istersen devam edersin istersen başka operatöre geçersin.

Geçiş yapmak zor deniyordu, özellikle Türk Telekom altyapısı kullanan başka bir operatörde olanların ilk önce Turkcell veya Vodafoneye geçip ondan sonra buna geçmesi gerekiyor falan deniyordu. Bilmiyorum araştırmak lazım 😀

Tarifler ucuz değildi bu arada, sadece kendileri 6 aydır zam yapmayan tek operatör olduğu için şuan baya ucuz geliyor. Tahminimce yakında sağlam bir zam yaparlar.
Hocam 9+9 olayı nedir direkt 18GB lik paket olarak düşünebilir miyiz yoksa 2. 9GB süreli hediye mi haftalık falan yani veya kısıtlı kullanım falan mı sunuyor? Ayrıca hocam diyelim geçmeye karar verdim geçiş aşamasında paketi satın alabilir miyiz zam gelme ihtimaline karşı yoksa geçtikten sonra mı paket alıyoruz geçerken zam gelebilir maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,136
Üyeler
161,225
Son üye
Maviş Alkan