12k-13k bütçe ile IPS panel TV önerisi

Marginale

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,180
42 inç veya üstü olabilir çok iyi bir fırsatsa biraz daha yukarı çıkabilirim. VA panel tv de olmuyor iade ettim yeni aldığımı az bir şey yandan bakınca nur inmiş gibi oluyor tv. LG,Samsung vb önerin lütfen iade ettiğim marka alt segmentti tv dokunur dokunmaz kırılacak gibi hissettiriyor.

42 inç veya üstü olabilir çok iyi bir fırsatsa biraz daha yukarı çıkabilirim. VA panel tv de olmuyor iade ettim yeni aldığımı az bir şey yandan bakınca nur inmiş gibi oluyor tv. LG,Samsung vb önerin lütfen iade ettiğim marka alt segmentti tv dokunur dokunmaz kırılacak gibi hissettiriyor.
IPS demişsin pek anlamadım ama onvo güzeldir

Aynen, bi sefer aldım ağzım yandı zaten ölü pixelde çıktı Allah'tan Amazondan almıştım sorun çıkarmadan geri alıcaklar sanırım geri paketledim. Şimdi biraz daha para ekleyip ömürlük bir şey alacağım ucuz etin yahnisini pek sevmedim. Bazen güzel oluyor ama bu sarmadı.

Aynen, bi sefer aldım ağzım yandı zaten ölü pixelde çıktı Allah'tan Amazondan almıştım sorun çıkarmadan geri alıcaklar sanırım geri paketledim. Şimdi biraz daha para ekleyip ömürlük bir şey alacağım ucuz etin yahnisini pek sevmedim. Bazen güzel oluyor ama bu sarmadı.
Ne almıştınız?

Ne almıştınız?
Kanka Allah var çok yavaş tv diyememe ürünü kötüleyemem ama Next'in amazonda ki 42 inçliğini aldım az bir şey yandan bakınca tv beyazlıyor dizideki esmer kadın beyaz rus gibi oluyor va panel olduğu için. Birde geldiğinde 3-4 pixeli kapsayan ölü pixel ve çizik tarzı şey vardı.

Kanka Allah var çok yavaş tv diyememe ürünü kötüleyemem ama Next'in amazonda ki 42 inçliğini aldım az bir şey yandan bakınca tv beyazlıyor dizideki esmer kadın beyaz rus gibi oluyor va panel olduğu için. Birde geldiğinde 3-4 pixeli kapsayan ölü pixel ve çizik tarzı şey vardı.
Bu LG'nin IPS panelini kullanıyor.

Bu LG'nin IPS panelini kullanıyor.
Biri böyle problemi olduğunu yazmış, bu kadar büyük olmasıda şart değil kanka bu arada kaliteli markanın daha küçük inçte ürününe de okeyim ben şahsen, evet amazon güvenilir ama iade vs insanı uğraştırıyor valla.

Ürünü satın aldım ve hızlı bir şekilde elime ulaştı. Amazon her anlamda başarılı.
Televizyonu genel anlamda başarılı buldum ve çok sevdim fakat üründe dikey gölgelenme problemi vardı. Yani ekranın bir çok bölümünde dikey siyah gölge şeklinde izler vardı.
Ayarla halletmeye çalıştım fakat kesinlikle değişmedi. Bulunduğum yerdeki yerel servisi aradım; "OLUR ÖYLE ŞEYLER, KAFANA TAKMA" gibi seviyesiz bir cevapla karşılaştım.
Ardından Next genel servisini aradım. İlgili, alakalı davrandılar ve WhatsApp üzerinden sorunum ile ilgili video-fotoğraf göndermemi istediler. Düzgünce derdimi ifade ederek video-fotoğraf gönderdim. Teknik servis inceleyecek size döneceğiz dediler. İnceleme tam 2 dakika sürdü ve WhatsApp'tan şöyle bir cevap geldi; "her şey NORMAL, BU GÖRÜNTÜDE PROBLEM YOK. CİHAZIN ARKA AYDINLATMA SİSTEMİ BU TÜR DURUMLAR OLUŞTURABİLİYOR" ve bir gülme emojisi...
Dalga geçer gibi yapılan bu açıklama sonucunda televizyonu iade ettim.
SONUÇ:
1) Amazon tam profesyonel ve çok güvenilir.
2) Bu televizyon bence fiyatına göre gayet güzel ve başarılı.
3) Ben "Demir parmaklıklar arkasından maç seyreder gibi" bir gölgelenme sorunu yaşadığım için ve bu izleri her an farkettiğim için iade ettim.
4) Böyle bir tv'nin bozulması durumunda Next servisinin bana yaşatacaklarını az çok tahmin ederek bu kararı verdim.

Satın alacak insanlara umarım bir faydam dokunur. İyi günler.

Geri