H0xar0ed
80+
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
12k Bütçem var napmalıyım ? Kasa kısmına sadece ayırdığım beklemeye devam etmelimiyim sizce ?
Oyun konsolu alabilirsin. Ama pc alcam diyorsan keşke dart 1 i alsaydın.12k Bütçem var napmalıyım ? Kasa kısmına sadece ayırdığım beklemeye devam etmelimiyim sizce ?
Oyun konsolu ile aram yok ne ya? İlk defa duydum böyle bişeyi.Aram yok kanka sevmem
![]()
Dün Gamegaraj'da indirim vardı hocam, 10k'ya RTX 3060 sistem satılıyordu.Aram yok kanka sevmem
![]()
sabreden derviş muradına ermiş değimiydi o yaBence sabret. Atalarımız demiş ki: Sabreden muradına erer.
önce güzel bir kasa topla internetten tek tek parçaları topla tekrardan internetten bulduğun parçalar uyumlu mu diye bak ekran kartı fiyatlarının düşmesini bekle sonra al12k Bütçem var napmalıyım ? Kasa kısmına sadece ayırdığım beklemeye devam etmelimiyim sizce ?
o bütçeye en son 3600 3070 toplanıyor du stokları bekle onu al ileride 5600x e yükseltirsen çok güzel olurMuradıma ersem baya mutlu olacamda uzun süre sonra bakalım
Valla bende tam bilmiyorum ne diyeyim ama öyle bir geldi aklıma.sabreden derviş muradına ermiş değimiydi o ya![]()
Neden bilmiyorum ama oyun konsollarını sevmiyorum dostumOyun konsolu ile aram yok ne ya? İlk defa duydum böyle bişeyi.
Bitti mi dostumDün Gamegaraj'da indirim vardı hocam, 10k'ya RTX 3060 sistem satılıyordu.