Neler Yeni

13.000 sistem onerisi

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
13k max 14k tutacak ve içerisinde beni uzun yıllar götürecek ekipmanlar barındıracak bir sistem önerisi istiyorum gonul isterki rx6650xt li bir sistem olsun ama şöyle en güzelinden bir sistem onerirmisiniz takıntılı olduğum iki konu var 1. Si depolama 2. Si kasa depolama min. 500gb olması ve okuma yazma oranının yüksek olmasıdır kasa ise mümkünse gamepower warcry ilginiz için şimdiden teşekkürler iyi forumlar

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Kasa önemli demişsin rezil kasa seçmişsin o nasıl oluyor o.O2 15.5 civarı güzel sistemler var 14e falan değecek bir şey yok gibi şu anlık

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasa önemli demişsin rezil kasa seçmişsin o nasıl oluyor o.O2 15.5 civarı güzel sistemler var 14e falan değecek bir şey yok gibi şu anlık
Knks görsel.olarak güzel birseyler arıyorum yok onu mesh mis yok hava surkilasyonuymis çok umurumda değil max bütçe 14k yapacak bisi yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

15.5k m olsa hiç düşünmeden rx6700xt li bir sistem çakarım ama yok çıkmıyor daha

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Knks görsel.olarak güzel birseyler arıyorum yok onu mesh mis yok hava surkilasyonuymis çok umurumda değil max bütçe 14k yapacak bisi yok

15.5k m olsa hiç düşünmeden rx6700xt li bir sistem çakarım ama yok çıkmıyor daha
Olay hava sirkülasyonu ve mesh olması kasanın

Suwariba

80+ Silver

kasayı kullanıyorum knk önermem. kule tipi soğutucu takamıyorsun sıvı soğutma alman lazım yada stok soğutucu fln. görünüşü güzelde değerler pek iç açıcı değil. hava sirkülasyonu kötü olduğu için stok soğutucu ile kullanınca performansdan taviz vermeniz lazım yoksa 90 derecelere çıkıyor oyunlarda

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Olay hava sirkülasyonu ve mesh olması kasanın
Knks biliyorum soğutma olarak o kadar iyi değil hatta kötü ama diyorum ya görsel olarak tatmin olamıyorum napayim

kasayı kullanıyorum knk önermem. kule tipi soğutucu takamıyorsun sıvı soğutma alman lazım yada stok soğutucu fln. görünüşü güzelde değerler pek iç açıcı değil. hava sirkülasyonu kötü olduğu için stok soğutucu ile kullanınca performansdan taviz vermeniz lazım yoksa 90 derecelere çıkıyor oyunlarda
Peki önerebileceğiniz başka bir kasa var mi

Suwariba

80+ Silver
Knks biliyorum soğutma olarak o kadar iyi değil hatta kötü ama diyorum ya görsel olarak tatmin olamıyorum napayim

o konuda bilgim yok maalesef diğer kişiler çok daha iyi öneri yapar. ben o kasaya sahibim ve soğutma için ne yapabilirim diye düşünüyorum 1 aydır fln. tüm sıvı soğutucu indirimlerini garip hikayelerle kaçırdım şuan çok pahalı oldular. daha fazla beklemek istemediğim için stok soğutucuyu takıo devam ettim işlemci amd ryzen 5 3600 benim zaten sıvı soğutucu gereksiz kaçıyordu. görüntüsü güzel yalan yok ama anakartında rgb kontrol edebileceğin girişler yoksa oda sıkıntı diye biliyorum. görüntüsü güzel ama ışıklar uyumsuz kötü olur herhalde

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
o konuda bilgim yok maalesef diğer kişiler çok daha iyi öneri yapar. ben o kasaya sahibim ve soğutma için ne yapabilirim diye düşünüyorum 1 aydır fln. tüm sıvı soğutucu indirimlerini garip hikayelerle kaçırdım şuan çok pahalı oldular. daha fazla beklemek istemediğim için stok soğutucuyu takıo devam ettim işlemci amd ryzen 5 3600 benim zaten sıvı soğutucu gereksiz kaçıyordu. görüntüsü güzel yalan yok ama anakartında rgb kontrol edebileceğin girişler yoksa oda sıkıntı diye biliyorum. görüntüsü güzel ama ışıklar uyumsuz kötü olur herhalde
Eywallah kral ilgin için sağol

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Hocam siz görünüş için performanstan taviz vermeyin bende Ryzen 5 5600 var işlemci 90dereceyi gördüğü anda fena drop yiyorum kasa Spec delta onun için bu hafta mesh panel alicam mesh panelde 70i grcmiyo işlemci siz görüntü istersiniz ama oyun oynayamazsiniz rahat o kasada. Anca ulan ne güzel ışıklı kasam var dersiniz ama işlemci frekans düşürür drop yersiniz sakın o kasayı almayın görüntüden kısın mesh kasa alın gerekirse içine daha güzel RGB aydınlatmalar falan eklersiniz

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq

NZXT h510 flow modeli oldukça şık ve performans olarakda mükemmel diyebilirim☺️

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Hocam siz görünüş için performanstan taviz vermeyin bende Ryzen 5 5600 var işlemci 90dereceyi gördüğü anda fena drop yiyorum kasa Spec delta onun için bu hafta mesh panel alicam mesh panelde 70i grcmiyo işlemci siz görüntü istersiniz ama oyun oynayamazsiniz rahat o kasada. Anca ulan ne güzel ışıklı kasam var dersiniz ama işlemci frekans düşürür drop yersiniz sakın o kasayı almayın görüntüden kısın mesh kasa alın gerekirse içine daha güzel RGB aydınlatmalar falan eklersiniz
Eywallah knks

Eyvallah knkm

Bu öneriyi değerlendireceğim

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Eywallah knks

Eyvallah knkm

Bu öneriyi değerlendireceğim
Dostum kasa oldukça yakışıklı bi kasa birde içi dolunca baya acayip bişey oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,544
Üyeler
164,325
Son üye
Esayns
Top Bottom