Neler Yeni

Öneri 13.000 TL Laptop Önerisi (İş İçin)

NanoSuit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Erhan DÜNDAR
Bütçe
12.500
Arkadaşlar 12.500-13.000 TL civarında alınabilecek en iyi Laptoplar için önerinizi bekliyorum.
İş için kullanılacak, oyun oynanmayacak veya aşırı ağır programlar çalıştırılmayacak.
Dolar 23 falan oldu daha fazla artmadan seçimden önce bitirmemiz lazım bu işi, bileğinize kuvvet :).

Phanzox

80+ Silver
Arkadaşlar 12.500-13.000 TL civarında alınabilecek en iyi Laptoplar için önerinizi bekliyorum.
İş için kullanılacak, oyun oynanmayacak veya aşırı ağır programlar çalıştırılmayacak.
Dolar 23 falan oldu daha fazla artmadan seçimden önce bitirmemiz lazım bu işi, bileğinize kuvvet :).
Hocam işten kastınız nedir?
Word excel vs ise bu laptobu alıp 8gb ram eklemesi yaparsanız hem işinizi görür hemde bütçenizi aşmaz.
Ekran kartlı bir şey olsun derseniz.

NanoSuit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Erhan DÜNDAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Word excel vs ise bu laptobu alıp 8gb ram eklemesi yaparsanız hem işinizi görür hemde bütçenizi aşmaz.
işten kastım world uygulamaları, zoom gibi canlı ders ortamları vs... Öğretmenlerin kullanacağı türden programlar ve işler. Onun dışında tarayıcı kullanmak ve filim izlemek için de kullanacağız tabii ki.

Phanzox

80+ Silver
işten kastım world uygulamaları, zoom gibi canlı ders ortamları vs... Öğretmenlerin kullanacağı türden programlar ve işler. Onun dışında tarayıcı kullanmak ve filim izlemek için de kullanacağız tabii ki.
O zaman attığım dell laptobu alabilirsiniz 8gb ram eklemesi ile işinizi görür.120hz ıps ekran ile film vs izlerken sıkıntı yaşamazsınız.

NanoSuit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Erhan DÜNDAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
m2 ssd falan olursa işimi daha iyi görür, teşekkürler

Top Bottom