Neler Yeni

13.000 TL OYUN İÇİN F/P LEPTOP ÖNERİSİ

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Beyler bir tanıdığım için oyun oynamak amaçlı leptop alacağız bütçemiz maksimum 13.000 TL öneriniz var mı?

Carl-S

80+ Gold
Bütçe artırma şansınız varsa buna bakabilirsiniz.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçe artırma şansınız varsa buna bakabilirsiniz.
Ramler biraz düşük geldi hocam 8 gb günümüz için yetersiz sayılır. Ayrıca laptoplardan pek anlamıyorum bu ekran kartları ve işlemci masaüstünde hangi sisteme denk geliyor acaba?

tadic.0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Serhat Yılmaz
üstüne biraz daha koyup bu modeli alabilirsin birde . Birde hocam bütçenin üstüne 1-2 k koyulursa çok iyi laptoplar alabilirsin

Watikan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mert
Beyler bir tanıdığım için oyun oynamak amaçlı leptop alacağız bütçemiz maksimum 13.000 TL öneriniz var mı?
Hocam bütçe sıkıntılı ya üstüne 2k falan koyun kafanız rahat olsun ya da düşük ayarlara mahkum kalın siz bilirsiniz yukardaki 13k'lık msi iyi gibi bu arada

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
Hocam bütçe sıkıntılı ya üstüne 2k falan koyun kafanız rahat olsun ya da düşük ayarlara mahkum kalın siz bilirsiniz yukardaki 13k'lık msi iyi gibi bu arada
üstüne biraz daha koyup bu modeli alabilirsin birde . Birde hocam bütçenin üstüne 1-2 k koyulursa çok iyi laptoplar alabilirsin
Ram için ilerde ekleyebilirsiniz.
Söyleyeceğim kendisine. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için

TİTAN.

80+ Platinum
Ramler biraz düşük geldi hocam 8 gb günümüz için yetersiz sayılır. Ayrıca laptoplardan pek anlamıyorum bu ekran kartları ve işlemci masaüstünde hangi sisteme denk geliyor acaba?
8 ram takarsın sonra aynı şekilde ssd de takarsın ama mümkün mertebe ekran kartı ve işlemcisi güçlü al diğerleri çok mühim değil

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
8 ram takarsın sonra aynı şekilde ssd de takarsın ama mümkün mertebe ekran kartı ve işlemcisi güçlü al diğerleri çok mühim değil
Sence işlemci ve ekran kartı en kötü ne olmalı dostum?

An2334

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ahmet Nadir
Ram arttırılsın hocam
HP nin 3050 ti olanını aldım bende gayet güzel

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
Hocam özellik olarak ne istiyorsunuz oyun oynarmısınız mesela bütçe kesin 13k mı daha fazla olmaz mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunları bana söylemelisiniz
Hocam oyun odaklı bir pc olacak, cod cold war gibi oyunları orta ayarlarda oynatsın yeterli ve bütçe max. 13k

TİTAN.

80+ Platinum
Hocam oyun odaklı bir pc olacak, cod cold war gibi oyunları orta ayarlarda oynatsın yeterli ve bütçe max. 13k
Hocam bütçenizi 700tl aşıyor ama kesinlikle bunu almalısınız 3050 de dlss desteği vat ve gerçekten güzel bir karttır yanında i5 11400h ise bi o kadar güzel bir işlemcidir 1650 li almanızı tavsiye etmem oyunlarda istediğinizi ilerleyen vadelerde almanız zor olur hatta bazı oyunları şu anda bile açmayabilir bundan dolayı bunu almanızı tavsiye ederim
Üstüne bide bu attığım rami alırsınız ilerleyen zamanlarda mis gibi olur .

Top Bottom