ThE LoSt
80+ Gold
Kasa için bu fiyata 1660ti 2060 gibi ürünleri almayın dakasasını beğenemedim bulamazsam almayı düşündüğüm modeller arasında
Kasa için bu fiyata 1660ti 2060 gibi ürünleri almayın dakasasını beğenemedim bulamazsam almayı düşündüğüm modeller arasında
Omenler çok hoşuma gidiyor istediğimi bulamazsam ya monster yada omen alıcamHP Omen
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Dostum bu bütçede RTX 3060'lar fakat onar Max Q olduğu için mantıklı değil. İllaki 17 inç istiyorsan bunlar var. Eğer 15 inç de olur diyorsan aşağıdaki hepsinden iyi. Ya da birkaç haftaya Intel 11. Nesil işlemciler tanıtılacak onları beklesen daha mantıklı olur.
Acer Nitro 5
Acer Nitro 5 AN515-55-72FY NH.Q7QEY.003 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Acer Nitro 5 AN515-55-72FY NH.Q7QEY.003 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Acer Nitro 5 AN515-55-72FY NH.Q7QEY.003 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
2060 ın eksisi sence nedir ? 13000 lira gibi bir bütceye alınsa alınsa şuan 2060 alınıyor monsterin 3060 ı hariçKasa için bu fiyata 1660ti 2060 gibi ürünleri almayın da
Arkadaşın attığı çok güzel Game Garaj olanaklımda hocam başka önerilerde bekliyorum
En mantıklısı buBu var dostum.
Tracer XL 7T-144 - Game Garaj
Kusursuz ve hızlı İntel işlemcili 144Hz taşınabilir oyuncu notebook'u Tracer XL 7T-144 uygun fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
eğer oyun oynamayacaksan macbook air m1 işlemcili al,başlıkta belirttiğim gibi 13.500 liraya kadar laptop önerisi bekliyorum.
herhangi bir marka takıntım yok (acer hariç)
istediğim net olarak 2 özellik var 1.si 17.3 inç ekran ve kasasının biraz güzel olması..
Mesaj otomatik birleştirildi:
amazon yurtdışından felan alabilirim sorun olmaz ise ama yurtiçi tercihimdir.
ben abime hediye olarak alıcam abiminde kasa güzelliği takıntısı var.. yoksa özellik ve fiyat olarak kusursuz. kendime alıcam diye gösterdim yok ben beğenmedim dediArkadaşın attığı çok güzel Game Garaj olan
En mantıklısı bu
19.2 neden öneriyorsun ? adamın bütçesi var bari 20.2 öner ısınmasıneğer oyun oynamayacaksan macbook air m1 işlemcili al,
oyun oynayacaksan https://www.google.com/aclk?sa=l&ai...hUKEwjQnqPThZzvAhXDFXcKHd_DDfEQwzwItAE&adurl=
13.500 e kadar var dıyor19.2 neden öneriyorsun ? adamın bütçesi var bari 20.2 öner ısınmasın
Bilgin yoksa önermek zorunda değilsin Lütfen daha dikkatli ol öneriirken13.500 e kadar var dıyor
direk oyun hocam ve temel sıkıntımız kozmetik ve 17.3 inçeğer oyun oynamayacaksan macbook air m1 işlemcili al,
oyun oynayacaksan https://www.google.com/aclk?sa=l&ai...hUKEwjQnqPThZzvAhXDFXcKHd_DDfEQwzwItAE&adurl=
https://www.google.com/shopping/pro...&ved=0ahUKEwivqsPYhpzvAhUxx4sKHZkGACEQ8gII_wMdirek oyun hocam ve temel sıkıntımız kozmetik ve 17.3 inç