- Konu Sahibi Konu Sahibi
bence arc750 ve rx6600 eşit gibi senceIntel Ekran kartları ucuz zaten iyi fiyata gelir
bence arc750 ve rx6600 eşit gibi senceIntel Ekran kartları ucuz zaten iyi fiyata gelir
hocam zaten fsr 3 te cıktı 6000 serısıne arc serısıne gelmıcek hem arkadas beklıyeyım derken dahada kotu olabılır suandan ıtıbaren duzgun pc butcesı 20k oldu bı kac ay sonra 10k lar ıcın sıstem bıle cıkmayabılır arkadas alabılır attıgım sıstemı onun ıcın yeterlı gtada ve valoda cok yuksek fps ler ıstemıyor sıstem daha fazla verır ıstedıgı fps tenIntel Ekran kartları ucuz zaten iyi fiyata gelir
tamam al bunu bıde hocam yanlıs anlamayın ama neden pubg mobıle oynayacaksınızkı guzelım pc nız olucak orjınal pubg oynayın acıkcası uzuluyorum bu tarz sıstemlerde pubg mobıle oynanmasınabana 2 3 sene gitsin PUBG mobile filan oynucam gta valo cs2 filan
orjinal pubgde oynucam tabii ki ama pubg mobileyi bayadır oynuyom sadece arkadaşlarımla giriyorum zaten gunde 1 2 saat genelde fivem valo giricemtamam al bunu bıde hocam yanlıs anlamayın ama neden PUBG mobıle oynayacaksınızkı guzelım pc nız olucak orjınal PUBG oynayın acıkcası uzuluyorum bu tarz sıstemlerde PUBG mobıle oynanmasına