Çok kararsız kaldım Asus rog strix scar 18 alıcaktım coil wine denen zımbırtıdan bahsettiler alasım kaçtı kalkıp 130k para batırıcam o laptopa sonra bi oyun açınca vızzzz diye sesmi duyucam? istediğim gibi bir masaüstü pcde bulamadım anlayacağın çok kararsızım şu anHOCAM sizde bi karar verin 2 gün önce 100k lık laptop bakıyordunuz şimdi 130k lık kasa önerisi istiyorsunuz anlamadım.
Asusun 240hz 2k monitörü vardı o olamazmı?Monitör olarak 1080p olmaz buna ama alacaksan aoc 24c2zu öneririm 2k dersen bakmaya gidiyomSinerji Aetan Ryzen 7 7800X3D 32GB 1TB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Gaming X Slim 24GB RTX4090 Oyun Bilgisayarı
Sinerji Aetan Ryzen 7 7800X3D 32GB 1TB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Gaming X Slim 24GB RTX4090 Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
mesleğiniz gereği sık sık seyehat ediyosunuz anladığım kadarıyla . Ve eğer bu kadar kararsız iseniz belki hem 14 inçlik gerçekten küçük ve güçlü bir laptop ve en çok vakit geçirdiğiniz evinize ise bir masaüstü sistem toplasanız bence daha iyi olur gibi.Çok kararsız kaldım Asus rog strix scar 18 alıcaktım coil wine denen zımbırtıdan bahsettiler alasım kaçtı kalkıp 130k para batırıcam o laptopa sonra bi oyun açınca vızzzz diye sesmi duyucam? istediğim gibi bir masaüstü pcde bulamadım anlayacağın çok kararsızım şu an
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asusun 240hz 2k monitörü vardı o olamazmı?
şirket cihazlarımız var onun için laptopa çok ağırlık vermiyorum ama ikiside olabilir şu an ama tek sistem almak istiyorum.mesleğiniz gereği sık sık seyehat ediyosunuz anladığım kadarıyla . Ve eğer bu kadar kararsız iseniz belki hem 14 inçlik gerçekten küçük ve güçlü bir laptop ve en çok vakit geçirdiğiniz evinize ise bir masaüstü sistem toplasanız bence daha iyi olur gibi.
14 inçlik asusun bu serisi çok mantıklı duruyor bence.
Kalan bütçe ile de evinize bir oyun bilgisayarı alırsınız. Geziler de ise bu ufak laptop ile ihtiyacınız olan her işi görürsünüz. (attığım modelin bir çok farklı donanım varyantı var, sadece fkir olsun diye attım)Asus Rog Zephyrus G14 GA402RJ-L4204 AMD Ryzen 7 6800HS 8 GB 512 GB SSD RX 6700S 144 Hz Freedos 14" FHD+ Taşınabilir Bilgisayar
Asus Rog Zephyrus G14 GA402RJ-L4204 AMD Ryzen 7 6800HS 8 GB 512 GB SSD RX 6700S 144 Hz Freedos 14" FHD+ Taşınabilir Bilgisayar ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com