3 sene boyunca o telefonu kullandım, bir kere bile kırılmadı. İlginç..Zaten j7 prime kullanıyorum ama gerçekten dayanıksız ekranı çabuk kırılıyor.
@ContravoltaArkadaşlar bu fiyata sıfır veya 2.el önereceğiniz model var mıdır?Oyun oynamıyorum ve 1080p video izleme imkanım olursa güzel olur.
Yani biraz kişisel de olabilir aracın üstünden yük indirirken cebimden düştü ve bütün ekran tuzla buz oldu.Ayrıca düşen yerde çok yüksek değildi.3 sene boyunca o telefonu kullandım, bir kere bile kırılmadı. İlginç..
Hocam GM8 kullanıyorsunuz galiba GM8 ler iyi mi?General Mobile GM 9 Pro Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
General Mobile GM 9 Pro ilanları burada. General Mobile GM 9 Pro fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
İyi ben ikinci el aldım 20 ay'a yakın oldu şarj dışında bana yetiyor.Yani biraz kişisel de olabilir aracın üstünden yük indirirken cebimden düştü ve bütün ekran tuzla buz oldu.Ayrıca düşen yerde çok yüksek değildi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam GM8 kullanıyorsunuz galiba GM8 ler iyi mi?
Ne kadar gidiyor peki.Yani içinde kaç mah batarya var?İyi ben ikinci el aldım 20 ay'a yakın oldu şarj dışında bana yetiyor.
Peki sizde batarya durumu nasıl idi?3 sene boyunca o telefonu kullandım, bir kere bile kırılmadı. İlginç..
3.000 Mah batarya var ama 2-2.5 yıldır kullanıldığı için batarya kondisyonu düştü benimkinin full şarj da yoğun kullanım 6-8 saat gidiyor ama batarya değişirse 12-15 olur diye düşünüyorum.Ne kadar gidiyor peki.Yani içinde kaç mah batarya var?
Benim j7 primedede 3300 mah var ama hızlı gidiyor acaba değişmeliyim 3 saat bile çıkmıyor.3.000 Mah batarya var ama 2-2.5 yıldır kullanıldığı için batarya kondisyonu düştü benimkinin full şarj da yoğun kullanım 6-8 saat gidiyor ama batarya değişirse 12-15 olur diye düşünüyorum.
O fiyata düzgün bir sıfır telefon yok. 2.el piyasasını da bilmiyorum.