Neler Yeni

15.000TL bandında telefon önerebilir misiniz?

crabman

80+
Hocam kötü değilde biraz düşük kalıyor A35 daha iyi
hocam antutu testinde ufak fark ile de olsa nothing önde. Tabii her şey antutu değil o ayrı. Ayrıca ufak farklarla olsa bile nothing çoğu yerde kağıt üzerinde daha iyi. Ve A35 e göre kesinlikle daha premium bir hissiyat veriyor. A35 kasası plastik, nothing kasası alüminyum ve arka kasası cam. Ayrıca Glyph ile zaten tasarım olarakta A35 in çok önünde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam antutu testinde ufak fark ile de olsa nothing önde. Tabii her şey antutu değil o ayrı. Ayrıca ufak farklarla olsa bile nothing çoğu yerde kağıt üzerinde daha iyi. Ve A35 e göre kesinlikle daha premium bir hissiyat veriyor. A35 kasası plastik, nothing kasası alüminyum ve arka kasası cam. Ayrıca Glyph ile zaten tasarım olarakta A35 in çok önünde.
düzeltme. sanırsam A35 in sadece çerçevesi plastik*

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Ali
Mesaj otomatik birleştirildi:

düzeltme. sanırsam A35 in sadece çerçevesi plastik*
Hocam bana 2000 tl farka değmez gibi geliyor. Ama tasarımı gerçekten muazzam.

cornlov

80+ Bronze
A35 aldım. Bazı optimizasyonlar yaptım telefonda. Henüz bataryası tam kalibre olmadı. 1080p kaliteli videoyu izlerken 7-8 dakikada %1 şarj gidiyor.
Amazondan almıştım 14.400 dü. + Adaptör 720 lira (Adaptörü samsung'un kendisinden almanı öneririm çok sahtesi var)

Top Bottom