S24 serisinin yapay zeka çipi var ileride yabancı biriyle konuşurken translate için lazım olacak (en azından benjm için)S24 alacağına 6K daha koy S24 Plus al. Plus alamıyorsan S23 al geç. S24'ün bir olayı yok.
Lıve Translate'i diyorsan S23'de de var.S24 serisinin yapay zeka çipi var ileride yabancı biriyle konuşurken translate için lazım olacak (en azından benjm için)
Hocam öncelikle cihazın hayırlı olsun ve için rahat olsun S24'ü lansmanda aldım ve o zamandan beri kullanıyorum. Ailemizde S23'te var. Daha önceden S20 ve S21FE uzun süre kullanmış biri olarak S20 hariç (aşırı ısınmadan dolayı) hepsi güzel telefonlardı. Bu cihazda ısınmayla alakalı bir sorun yok. Exynosun tek problemi var emsali işlemcilere göre biraz anormal pil tüketimi. Bu durumu özellikle S21 FE de hissetmiştim ama S24 bu konuda S21 FE den cok daha iyi. S24 plusda batarya büyük olduğu için muhtemelen pil tüketimi sorunu yaşamazsın. Sentetik testler exynos 2400'ın pilde 8 gen 2 ye yakın olduğunu gösteriyor. Diğer bir konu ise bulunduğum bölgeden kaynaklı olabilir ama hat geçişlerinde bazen birkaç dakika dengesizlik yapıyor gibi geldi. Telefon yazılımsal olarak lansman zamanına göre çok ilerlesede başta kamera olmak üzere hala küçük hatalar olduğunu düşünüyorum. İlerleyen aylarda yazılım çok daha iyi olacaktır. S21 FE de de zamanla oturmuştu ve değişime verdiğim zaman çok iyi durumdaydı. Bunların dışında 7 yıl güncelleme, çok daha iyi malzeme kalitesi, daha iyi ekran ve güncel donanımda S23'e göre artıları. Bence S23 ve S24 piyasadaki güncel fiyatlarına göre en f/p cihazlar.inceleme videolarını izledim snapdragpon gen 3 ile arasında 1-2 derece fark oynuyor maksimum sorun yok gibi.
Bence piyasadaki en f/p telefon şuan s23. Ama hem çok küçük hemde dandik hissettiriyor. S24 plus bana kalırsa ultradan bile güzel duruyor.Hocam öncelikle cihazın hayırlı olsun ve için rahat olsun S24'ü lansmanda aldım ve o zamandan beri kullanıyorum. Ailemizde S23'te var. Daha önceden S20 ve S21FE uzun süre kullanmış biri olarak S20 hariç (aşırı ısınmadan dolayı) hepsi güzel telefonlardı. Bu cihazda ısınmayla alakalı bir sorun yok. Exynosun tek problemi var emsali işlemcilere göre biraz anormal pil tüketimi. Bu durumu özellikle S21 FE de hissetmiştim ama S24 bu konuda S21 FE den cok daha iyi. S24 plusda batarya büyük olduğu için muhtemelen pil tüketimi sorunu yaşamazsın. Sentetik testler exynos 2400'ın pilde 8 gen 2 ye yakın olduğunu gösteriyor. Diğer bir konu ise bulunduğum bölgeden kaynaklı olabilir ama hat geçişlerinde bazen birkaç dakika dengesizlik yapıyor gibi geldi. Telefon yazılımsal olarak lansman zamanına göre çok ilerlesede başta kamera olmak üzere hala küçük hatalar olduğunu düşünüyorum. İlerleyen aylarda yazılım çok daha iyi olacaktır. S21 FE de de zamanla oturmuştu ve değişime verdiğim zaman çok iyi durumdaydı. Bunların dışında 7 yıl güncelleme, çok daha iyi malzeme kalitesi, daha iyi ekran ve güncel donanımda S23'e göre artıları. Bence S23 ve S24 piyasadaki güncel fiyatlarına göre en f/p cihazlar.
S23 kullanıcısı olarak ufak diye özellikle aldım cihazı, o durum kişiden kişiye değişir. Ama kasası ince biraz kalitesiz gibi hissiyat veriyor. Yine de kaliteliBence piyasadaki en f/p telefon şuan s23. Ama hem çok küçük hemde dandik hissettiriyor. S24 plus bana kalırsa ultradan bile güzel duruyor.