Teşekkür ederimMSI Optix G241 Monitör
MSI Optix G241 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Monitörü attığım zaman 1397TL idi ve stoğu vardı. Bütçesini aşarsa onun daha iyi olduğunu herkes biliyor zaten.Bu monitör özellik olarak daha üstün bence o paraya.
edit: attığı monitör 1400 TL değil o yüzden bunu attımLG UltraGear 24GN650-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 24GN650-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GN650-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.200,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Pardon dostum arkadaş 5 dakika önce yazmışta anasayfaya yeni düşmüş yeni konu sandımMonitörü attığım zaman 1397TL idi ve stoğu vardı. Bütçesini aşarsa onun daha iyi olduğunu herkes biliyor zaten.
Konu yükseltmesinden dolayı sanırım, sorun değilPardon dostum arkadaş 5 dakika önce yazmışta anasayfaya yeni düşmüş yeni konu sandım