o paraya masaüstü toplaEkranı büyük max 13000 TL laptop
çok akıllısınız arkadaş laptop istemişo paraya masaüstü topla
Ekranı büyük max 13000 TL laptop
ya varya genel bi tabir vardır hani derler git o paraya masaüstü topla makarasına yazıyım dedim ne ciddiye aldınız yoksa gider önerirdik bi laptop yani bizde de var o beyin Allaha şükürçok akıllısınız arkadaş laptop istemiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
o zaman önerseydiniz hocam.ya varya genel bi tabir vardır hani derler git o paraya masaüstü topla makarasına yazıyım dedim ne ciddiye aldınız yoksa gider önerirdik bi laptop yani bizde de var o beyin Allaha şükür
burada millete yardımcı olurken öneride bulunurken kaskatı ne denirse yapmaktansa ortamın samimiyete daha yatkın bir durumda diyalog halinde olması isteğinde değilsin sanırım yani bırda forumlarda bilmem kaç insan her gün en az bi kişiye yardımı dokunuyodur bi samimiyet beklerdim şahsen ha tabi o yazdığım masaüstü topla mevzusu hoşuna gitmemiştir diğerleri gibi tepki eklersin saygı duyarım ama çok akıllısın bilmem ne bunlar saygı çerçevemizin dışında ve ben de doğal olarak böyle bir söyleme maruz kalmak istemem ve kalmamalıyım da ayriyeten de söyleyeyim bu konuda gelip de on dakka burda tartışmam yani daha uzatmamanı rica ediyorum benim tek problemim Saygı Çerçevesio zaman önerseydiniz hocam.
rahatsız olduysan şikayet edebilirsin. Boş laf kalabalığı yerine insanların sorunlarını çözmeye odaklanın. Eğlence bölümünde istediğiniz geyiği çevirebilirsiniz.burada millete yardımcı olurken öneride bulunurken kaskatı ne denirse yapmaktansa ortamın samimiyete daha yatkın bir durumda diyalog halinde olması isteğinde değilsin sanırım yani bırda forumlarda bilmem kaç insan her gün en az bi kişiye yardımı dokunuyodur bi samimiyet beklerdim şahsen ha tabi o yazdığım masaüstü topla mevzusu hoşuna gitmemiştir diğerleri gibi tepki eklersin saygı duyarım ama çok akıllısın bilmem ne bunlar saygı çerçevemizin dışında ve ben de doğal olarak böyle bir söyleme maruz kalmak istemem ve kalmamalıyım da ayriyeten de söyleyeyim bu konuda gelip de on dakka burda tartışmam yani daha uzatmamanı rica ediyorum benim tek problemim Saygı Çerçevesi
baştan benim yazdığım sana laf kalabalığı geldiyse madem aklına geldi sen etseydin şikayet.rahatsız olduysan şikayet edebilirsin. Boş laf kalabalığı yerine insanların sorunlarını çözmeye odaklanın. Eğlence bölümünde istediğiniz geyiği çevirebilirsiniz.