Neler Yeni

1300TL Sakal&Vücut traş makinesi önerisi

Maethril_

80+ Bronze
Bütçe
1300
Max 1300tl bütçe mevcut sakal ve vücut için traş makinesi lazım önerisi olan var mı?

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
820
İsim
Ahmet Yıldırım
Agam konu dışı ama ben hem sakal hem de vücutta aynı makineyi kullanmazdım.

Maethril_

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Agam konu dışı ama ben hem sakal hem de vücutta aynı makineyi kullanmazdım.
Vücuttan anladığın tek şey kasıksa tatmayı seviyorsun galiba. Seni etkiletlemisim hocam shanser244 ü etiketleyecektim.

GirayHan

80+ Platinum

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
820
İsim
Ahmet Yıldırım
Vücuttan anladığın tek şey kasıksa tatmayı seviyorsun galiba.
Kankam ben bir şey söylemedim ki tatla ilgili falan. Rahatsız edici bir durum bana gore ayrıca. Vücutta bulunan bakterilerin yüze temas etmesi yüz sağlığı için sıkıntılı olabilir. Bunu da göz önünde bulundurmak gerek. Ayrıca sadece kasık kısmından bahsetmiyorum. Koltuk altında bulunan bakteriler ve özellikle göbek deliği ve çevresinde bulunan bakteriler yüzümüz için çok sağlıksız olabilir. Bunu sadece temizlik olarak düşünme.

Maethril_

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kankam ben bir şey söylemedim ki tatla ilgili falan. Rahatsız edici bir durum bana gore ayrıca. Vücutta bulunan bakterilerin yüze temas etmesi yüz sağlığı için sıkıntılı olabilir. Bunu da göz önünde bulundurmak gerek. Ayrıca sadece kasık kısmından bahsetmiyorum. Koltuk altında bulunan bakteriler ve özellikle göbek deliği ve çevresinde bulunan bakteriler yüzümüz için çok sağlıksız olabilir. Bunu sadece temizlik olarak düşünme.
Yanlışlıkla seni etiketlemişim hocam diğerine yazacaktım.

Top Bottom