Sana sormak lazımkasık tadı nasıl oluyor ?
Vücuttan anladığın tek şey kasıksa tatmayı seviyorsun galiba. Seni etkiletlemisim hocam shanser244 ü etiketleyecektim.Agam konu dışı ama ben hem sakal hem de vücutta aynı makineyi kullanmazdım.
Kankam ben bir şey söylemedim ki tatla ilgili falan. Rahatsız edici bir durum bana gore ayrıca. Vücutta bulunan bakterilerin yüze temas etmesi yüz sağlığı için sıkıntılı olabilir. Bunu da göz önünde bulundurmak gerek. Ayrıca sadece kasık kısmından bahsetmiyorum. Koltuk altında bulunan bakteriler ve özellikle göbek deliği ve çevresinde bulunan bakteriler yüzümüz için çok sağlıksız olabilir. Bunu sadece temizlik olarak düşünme.Vücuttan anladığın tek şey kasıksa tatmayı seviyorsun galiba.
Yanlışlıkla seni etiketlemişim hocam diğerine yazacaktım.Kankam ben bir şey söylemedim ki tatla ilgili falan. Rahatsız edici bir durum bana gore ayrıca. Vücutta bulunan bakterilerin yüze temas etmesi yüz sağlığı için sıkıntılı olabilir. Bunu da göz önünde bulundurmak gerek. Ayrıca sadece kasık kısmından bahsetmiyorum. Koltuk altında bulunan bakteriler ve özellikle göbek deliği ve çevresinde bulunan bakteriler yüzümüz için çok sağlıksız olabilir. Bunu sadece temizlik olarak düşünme.