Neler Yeni

130w 3060 vs 100w 3070

1v9uknow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ayhan TOPCU
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normalde direk monster tuplarin 3070 Max p modelini alıcaktım daha önce kullandım memnundum ekstra bir soğutucu ile sıkıntısız oluyor ayrıca ekranları qhd flim falan izlerken de güzel ama satıştan kaldırmışlar. Piyasada 30k civarında bulabildiğim en mantıklı 3070 li laptop bu maalesef

Taşınabilirlik açısından zephyrus modelleri daha mantıklı ama benim için pek önemli değil.
Mosnter Tulpar ın i7 10. Nesil 3070 maxp laptopbunu 2 3 ay kullanma fırsatım oldu ve hiç bir sorunum olmadı gerçekten zorladık ekran kartı full güçte çalışıyordu ekstra bir soğutucu ile sorunsuz kullandik kalitesi falan abartıldığı kadar kötü olamdigini düşünüyorum bir Asus kadar olmaz ama alt seviye bir makine değil kesinlikle. Sırf malzeme kalitesi yüzünden 3070 i görmezden gelmek istemiyorum
Zaten bunun sorununu makineyi çalıştırırken göremezsin hocam en nihayetinde içindeki ekran kartı nvidianın çıkarttığı aynı 3070 ekran kartı. Asusta aynısını kullanıyor Monster'da sorun şunlar ki, soğutma performansı, taşınabilirlik, tasarım, laptopunda bir sorun yaşadığında servisin sana sağladığı destek, monsterın kronik BIOS problemleri vs vs saysam daha böyle gider. Ben en yakın arkadasıma monster önerdim ve aldık çünkü bütçesi çok kısıtlıydı. 7-8 ay önce 10-11k bütçesi vardı laptop için o zamanlar harici ekran kartı olan bir laptop almak dahi imkansıza yakındı veya maksimum mx330 , 940mx gibi laptoplar alınabiliyordu. Bu durumda tabii ki aynı fiyata 1650 'li monster tercih ettik ama bütçe 30k bantlarında olduğu zaman 2-3k fazla verip Asus MSI gibi markalara yönelmek bence çok çok daha mantıklı. Kaldı ki burada belki en iyi marka ile en kötü markayı kıyaslıyoruz. Şahsen ben dizdiğim sistemde PSU ' ma kadar Asus kullanıyorum.

Top Bottom