13600k işlemciyi H610M H anakart ile geçici süreliğine kullanabilir miyim?

kullu500

80+
Reaksiyon skoru
25
Merhabalar, i3 işlemcimi yükselttim ve anakartı öbür aya yükseltmeyi planlıyorum. Bu durumda Gigabyte H610M H ddr4 anakartımda i5 13600k işlemciyi günlük işler, Browser da sörflerken ve League of Legends gibi oyunlarda kullanabilir miyim? Yüksek performanslı işlere girmeden, Phantom Spirit soğutucu ile soğutarak bir müddet idare edebilirsem montajı yapmayı düşünüyorum. Acaba tehlikeli bir durum mudur?

niye tehlikeli olsunki sadece lga 1700 soket olması yeterli rahatça kullanırsınız

Bendede 12600kf var gayet sıkıntısız
H610m anakart ile problem yaşamadınız mı? Yüksek sıcaklık, yetersiz besleme ve performans düşüşü gibi. Ve anakarta zarar verir miyim endişesi vardı...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

niye tehlikeli olsunki sadece lga 1700 soket olması yeterli rahatça kullanırsınız
Yüksek güç çekerek anakarta zarar verir mi diye endişeliyim.

H610m anakart ile problem yaşamadınız mı? Yüksek sıcaklık, yetersiz besleme ve performans düşüşü gibi. Ve anakarta zarar verir miyim endişesi vardı...

anakart islemciyi kisitlar zaten bisey olmaz

Şöyle düşün bende 3090 ti vardı o bile anakartta sıkıntı çıkarmıyordu ama yapay zekaya sorunca z690 falan öneriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,733
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri