Shibou
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 938
- İsim
- Ali Efe
- Bütçe
- 13000
Taksitle 13k'ya gelecek hazır sistem tavsiyesi istiyorum ekran kartı en az rx6600xt olsa iyi olur
ben bunu buldum bide
Bu sistem nasıl msi sıvı soğutmalarda ciddi indirim var 500 lira ekliyor sadece kararsız kaldım oc falan yapabilir miyim bu işlemciye nasıl olur sistem linki;
Gamegarajda vade farkı eklemiyor ve +4 var gamegaraj üzerinden düz 13.000tlye önerebilirsiniz
Dolar artıyor ethereum zaten 4.000 oldu beklemek istemiyorum. Valorant csgo tarzı oyunlarda yüksek fps almak istiyorum o yüzden 5600x olursa daha hoş olur ama sıvı soğutma beni gamegarajdaki sisteme çekiyor kararsız kaldım. Önceki konumu görenler olmuştur bütçe arttı daha fazla artamaz 2-3 gün içinde alıp arkama yaslanmak istiyorum bıktırdı artık piyasayı takip etmekten yoruldum
DH-FLAG/AMD RYZEN 5 5600X/ASUS Radeon RX 6600 XT DUAL 8GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
DH-FLAG/AMD RYZEN 5 5600X/ASUS Radeon RX 6600 XT DUAL 8GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DH-FLAG ITOPYA'da.
www.itopya.com
Bu sistem nasıl msi sıvı soğutmalarda ciddi indirim var 500 lira ekliyor sadece kararsız kaldım oc falan yapabilir miyim bu işlemciye nasıl olur sistem linki;
Deluxe 5T11-RTX3060Ti - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Deluxe 5T11-RTX3060Ti oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da
www.gamegaraj.com
Dolar artıyor ethereum zaten 4.000 oldu beklemek istemiyorum. Valorant csgo tarzı oyunlarda yüksek fps almak istiyorum o yüzden 5600x olursa daha hoş olur ama sıvı soğutma beni gamegarajdaki sisteme çekiyor kararsız kaldım. Önceki konumu görenler olmuştur bütçe arttı daha fazla artamaz 2-3 gün içinde alıp arkama yaslanmak istiyorum bıktırdı artık piyasayı takip etmekten yoruldum