Neler Yeni

14 ayda eşit ağırlık 10 k ?

Kamalak99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Kamalak
ilk mezun senem. Bu sene neredeyse hiç çalışmadım psikolojik sebeplerden. Araya deprem de girince iyice s*çtım sıvadım. Nisanda 0 dan yks ye çalışmaya başlamayı düşünüyorum. Şuan bir işte çalışıyorum nisanda işten çıkacam ve yks çalışmaya başlayacam. Hayatsız gibi ders çalışabilirim çünkü ne bir arkadaş ne bir ortam ne de sevgili var. Hedefim boğaziçi PDR. çok uçuk bir sıralama mı bilmiyorum ama diğer eşit ağırlıkçılara göre şöyle bir özelliğim var matematiği seviyorum. 12. sınıfta son 1 ay yarım yamalak ayt mat çalışarak 2022 yks de 8 doğru 2 yanlış yapmıştım. hakkını vererek adam gibi çalışsaydım eminim 20 net rahat yapardım. Matematiğime güveniyorum yani matematiksel zekam iyidir diye düşünüyorum. Düşünceleriniz nelerdir ? Aklımda ikinci bir fikir vardı. sınava kadar matematik türkçe çalışıp ikisi için temel oluşturup diğer senede 0 dan başlamak hangisi daha mantıklı bilmiyorum. Ne yapmalıyım sizce ? obp 76

Rulep

80+ Gold
Ea da fark matematik ve tyt fen galiba bunları yaptığın sürece sıkıntı olmaz. Uçuk bir hedef değil

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
Yapılır

alex jensen

80+ Silver
rahat yapılır eada derece yapmak daha kolay mat bilirsen

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Burak
ilk mezun senem. Bu sene neredeyse hiç çalışmadım psikolojik sebeplerden. Araya deprem de girince iyice s*çtım sıvadım. Nisanda 0 dan yks ye çalışmaya başlamayı düşünüyorum. Şuan bir işte çalışıyorum nisanda işten çıkacam ve yks çalışmaya başlayacam. Hayatsız gibi ders çalışabilirim çünkü ne bir arkadaş ne bir ortam ne de sevgili var. Hedefim boğaziçi PDR. çok uçuk bir sıralama mı bilmiyorum ama diğer eşit ağırlıkçılara göre şöyle bir özelliğim var matematiği seviyorum. 12. sınıfta son 1 ay yarım yamalak ayt mat çalışarak 2022 yks de 8 doğru 2 yanlış yapmıştım. hakkını vererek adam gibi çalışsaydım eminim 20 net rahat yapardım. Matematiğime güveniyorum yani matematiksel zekam iyidir diye düşünüyorum. Düşünceleriniz nelerdir ? Aklımda ikinci bir fikir vardı. sınava kadar matematik türkçe çalışıp ikisi için temel oluşturup diğer senede 0 dan başlamak hangisi daha mantıklı bilmiyorum. Ne yapmalıyım sizce ? obp 76
83 obp ile 5 ayda yaptım. 14 ayda neler neler yapılır

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yapılır.
3 ay az zaman gibi duruyor bir yerde az ama günlük 200-300 soru desen 3 ayda kaç soru eder sen düşün.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,268
İsim
uwu
hocam bnde nisanın başından lgs ye hazırlancam umarım istediğimiz yerler ulaşırız

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Kimse sizin o ay içerisinde ne yapacağınızı bilemez verimli zeki bir tipsen sayisalda bile yaparsın mümkün yani ama çalışmış olmak için çalışan tiplerden isen sozelde bile yapamayabilirsin bu da mümkün her şey mümkün bir bakmışsın geçen yılki sınav gibi ilkokul mezunu bir torpilli tarafından saçma sapan bir sınav hazırlanmış herkes yığılmış vs. Bu tür konular yasaklanmalı sırf aktiflik artsın diye onaylanıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,269
Üyeler
160,369
Son üye
barisakca
Top Bottom