Mırnav
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,767
- İsim
- SANANE
Arkadaşlar bir kere ben geçiciyim. Şu sık ban yeme durumlarına bakılırsa ve değişik konuşmalarda çok daha değişik mesajlara daha da değişik cevaplar yazında "şlap" ban..! Yüksek ihtimal aktif olursam maksimum 1 aya bir daha banlanırım ya da kökten engel yerim. Okullarda açıldı arkadaşlarımla sık takılıyorum filan çokta girmiyorum ama illa değişik bir konuşmaya denk gelirim yani. Şimdi küçük bir eleştiri yapacağım (ban yemem herhalde): Aga niye abartılar gerçekmiş gibi algılanıyor. Mesela en son ki banımda "hiçbir işlemci 95 dereceye dayanamaz, zarar görmüş olabilir işlemci!" demişim ve ban. Şimdi Mehmet Reizz-z hangi YT kanalı, forum, kaynak ve hatta işlemci üreticilerinden "işlemcilerimizi rahatlıkla 95 dereceye çıkarabilirsiniz." lafını duydunuz? Evet 95 dereceye dayanıklı olabilir ama ölçülen değerler saaliselik veya %100 doğru ölçmez. Birde işlemci yüksek sıcaklıklarda uzun süre çalışırsa sende biliyorsun üst sıcaklık limiti düşebilir. Ben ora da bahsettim zaten illa bozuldu bozuldu diye bağırmadım. Gerçekle karışık şaka... Böyle belirsiz zirilyon tane yorum yapılmasına rağmen ben neden... neden... Neden ve neden ben ban yiyorum anlamış değilim. Artık 'MUQ' yazmıyorum, artık robot gibi mi konuşayım? Anladınız siz. Bakacağını çok düşünmüyorum ama @Mehmet Yılmaz