Neler Yeni

14 pro Max kapatma tuşu içine girdi

Wenja

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Melih ok
merhaba yurt dışı girişli kapalı kutu iPhone sahibiyim şahsım adına babam yurt dışından apple mağazasından satın alınan telefonu 3 haftadır sorunsuz kullanıyorum yaklaşık 1 gündür ses açma kapama ve ekranı kapatma yani güç tuşum tekliyor ses açma kapama da gün içinde sorunlar yaşasamda Şuan eski hallerindeler düzeldiler fakat güç tuşu sanki içine göçtü yani basmama tepki veriyor ama basarken tekliyor basıyorum ama bastığımdan emin olamıyorum bazen Siri açılıyor ilerde büyük bir problem yaşar mıyım kendi kendine düzelir mi veya daha kötü olur mu telefon 1 yıl garantili gözüküyor dün gece yaklaşık 15 20 cm den yere düşürdüm oturduğum banka koymuştum alçak bir banktı alakalı olabilir mi bilmiyorum ama kasada en ufak çizik dahi olmazken nasıl olabilir anlamış da değilim.

Ekler

• IMG_0664.png
    IMG_0664.png
    406 KB · Hit: 176

xTURANN

80+ Silver
Apple bir cihazım olsa ve garantisi devam ediyor olsa, sağa sola bakmadan direkt Apple servisine koşarım, faturanızla beraber gidin yardımcı olurlar.

şahin doğan

80+ Platinum
Sadece A2894 kodlu yurtdışı iPhone'ların TR'de garantisi geçerli. Orada garanti var yazması bir şey değiştirmez. Düşürmeden kaynaklı tuş tutma parçası oynamış olabilir. Bilindik bir servise vermek faydalı olur.

Can...

80+ Platinum
merhaba yurt dışı girişli kapalı kutu iPhone sahibiyim şahsım adına babam yurt dışından apple mağazasından satın alınan telefonu 3 haftadır sorunsuz kullanıyorum yaklaşık 1 gündür ses açma kapama ve ekranı kapatma yani güç tuşum tekliyor ses açma kapama da gün içinde sorunlar yaşasamda Şuan eski hallerindeler düzeldiler fakat güç tuşu sanki içine göçtü yani basmama tepki veriyor ama basarken tekliyor basıyorum ama bastığımdan emin olamıyorum bazen Siri açılıyor ilerde büyük bir problem yaşar mıyım kendi kendine düzelir mi veya daha kötü olur mu telefon 1 yıl garantili gözüküyor dün gece yaklaşık 15 20 cm den yere düşürdüm oturduğum banka koymuştum alçak bir banktı alakalı olabilir mi bilmiyorum ama kasada en ufak çizik dahi olmazken nasıl olabilir anlamış da değilim.
ya yurt dışına gitmen gerekli yada sağla servise gitmen gerek reklam olmasın diye önermicem sosyal medyada popüler yerler var onlara yaptırmanı tavsiye ederim yoksa cihazın daha berbat olabilir beceriksiz tamirciler elinde

Cihangir

80+ Gold
teknik servise gönder

Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
abuzittin
garantili cihaz servise götür. servise gittiğinde çok dürüst olma. kendi kendine oldu de geç. muhtemelen cihaz değişir

Top Bottom