Neler Yeni

14 yaşında oyun tasarlama

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Eğer yeni başlıyorsan ve tek kişiysen işi iyi öğrenene kadar mobil sektöre yönelmeni öneririm , orada kendini geliştirir , en azından mobil oyunlar sınıfında kaliteli bir iş yapabilirsin.Verdiğin bilgisayar değerleri iş için gayet ideal. Google play para çekme olayındada sıkıntı yaşamazsın, 18 olmaman sıkıntı olmaz.
iyi para var mı da bu işte ayrıca oyun yayınlayabilmek için 25 dolar mıydı 5 dolar mıydı neydi bu civarlarda tek seferlik bi ücret ödemek gerekiyor

hiysty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet
iyi para var mı da bu işte ayrıca oyun yayınlayabilmek için 25 dolar mıydı 5 dolar mıydı neydi bu civarlarda tek seferlik bi ücret ödemek gerekiyor
Evet 25 dolarlık bir tek seferlik ücret var.İyi para var mı olayı biraz değişik. Bu mobil işi biraz gıcık bir iş. Oyunun iyiliğinden çok , ne kadar iyi pazarladığın önemli oluyor. İyi para olmasının doğrudan indirilme sayısı ve aktif kullanıcı sayısıyla ilgisi var.

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Evet 25 dolarlık bir tek seferlik ücret var.İyi para var mı olayı biraz değişik. Bu mobil işi biraz gıcık bir iş. Oyunun iyiliğinden çok , ne kadar iyi pazarladığın önemli oluyor. İyi para olmasının doğrudan indirilme sayısı ve aktif kullanıcı sayısıyla ilgisi var.
reklam la da alakası var da reklam pek para getirmiyor

hiysty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet
reklam la da alakası var da reklam pek para getirmiyor
aga zaten 2 para kazanma yolu var bedava oyunlar için ; ya oyun içi satış yaparsın ya da reklam oynatırsın. Yeterli kullanıcıya ulaştığın zaman bak bakalım reklam para getiriyor mu getirmiyor mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Muhammed Salih Çelebi
Knk hevesini kırmak istemem ama bende cs yapcam diye pc almıştım resim yaptım 😂

trackm1

80+
i5 9400f,1660super,16gb tek kanal ramler,h310m vdh plus anakart bide BX500 ssd 480 gb bunlar ile Unreal Engine 4 ile oyun yapılır mı?.
oyunu yaptım Epic games'in sunduğu Unreal Engine için ücretsiz materyallerinden kullandım oyunumu tasarlayıp Epic Games'e oyunumu yayınlamaları için gönderdim o materyallerin telif hakkını ödermiyim
oyundan gelir elde etmeye başladım gelirler Babamın banka hesabınamı gider yoksa ben 18 yaşına gelene kadar Epic Games'demi kalır henüz 14 yaşında oldugum için henüz bir şirketim yok ama Babamın gemi boruları için kurdugu küçük bir şirketi var onu yazsam olurmu internet sitesi'de istiyor internet sitesini açmasam bişey olurmu cevaplarsanız çok sevinirim cevaplayanlara çok teşekkür ederim
knk tamamda kodlama dilini biliyormusun buda önemli bir etken 3b tasarımın kalitelimi mekanik yeteneğin varmı animasyonların güzelmi bugları hemen bulabilirmisin falan filan yani aslında şimdi ilk kodlamayı öğren aslında sonra tasarım sonra animasyon sonra mekanik sonra bugları çözmeyi öğrenmeni tavsiye ederim. platform olarak birden çok platforma bence mesaj at ama 1'i kabul ederse beklet diğerlerini kabul etmezlerse hemen hepsine değil bir platforma attıktan 1hafta sonra diğer platforma atmanı öneririm hemen öyle birini izleyerek olacak bişey değil bunun eğitimleri var bunlar biraz profosyonele kaçıyor ama düzgün bir şey çıkarmak istersen bunlar lazım olur ileride devam edersen bu işlere lazım. Bunlar uzun işler okadar kısa değil belki 1 ay belki 1yıl bunlar gözünü korkutmasın zamanla oluyor bu işler. istersen grafik tasarımı için thingiverse diye bir site var diye bir site var orada belli beliriz tasarımcılar var oradan bir şeyler bulursun grafik yasarım adına

Emirhan B

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emirhan Bütüner
Canım derslerine yoğunlaş üniversiteni oku. hevesin olması güzel fakat tüm hayatını buna adama.. bu işin içine girdiğinde fikrin değişecektir. Oyun sektöründen daha güzel sektörler var bilişim sektöründe fakat ileride hala istersen buna devam edersin. O dediğin sistemle tabii ki oyun yapılır ve para kazanılır ama oyun yaparak çok uçuk paralar kazanmak biraz zor. Fazla kişinin oynaması gerekiyor veya oyun içi satın alımların çok olması gerekiyor. Mobil oyun sektörü daha iyi bence ille de oyun diyorsan. Mobile app development ise benim en beğendiğim.. araştır bence hayal gücüne bağlı olarak çok daha kolay gelişebilirsi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,932
Üyeler
167,024
Son üye
Arezz
Top Bottom