- Konu Sahibi Konu Sahibi
İnşallah başarabilirimDostum bol su iç. Bisiklete, yürüyüşe devam et. Bu zaman alan bir süreç. Herkesin metabolizması farklıdır. Yavaş kilo verebilirsin bu normal.
İnşallah başarabilirimDostum bol su iç. Bisiklete, yürüyüşe devam et. Bu zaman alan bir süreç. Herkesin metabolizması farklıdır. Yavaş kilo verebilirsin bu normal.
Var sende bi' sıkıntı anlamak istemiyorsun galiba? Ergenlik çağında olduğu için uzadığında kilo verecek. Bende ne kadar vereceğini anlamak için boy ve kilo sordum.Uzadığında kilosu gidecek ne demek?
Bir sürü uzun olup kilolu insan var, arkadaşın ne kadar uzayacağını nereden biliyorsun? Arkadaşın kilosu ile hiçbir işin yok senin, ona göre öneri ne alaka? İster 70 olsun ister 90 ne fark eder?
Saat 8'den sonra Hicbirsey yeme düzenli koşu yapMerhaba. Ne zaman diyet yapmak istesem bir kaç gün diyet yapıyorum. Sonradan bozuluyor. Aslında kendim bozuyorum. Diyeti bozmasam belkide çok iyi kilo vereceğim ama Başaramıyorum. Benim yaşlarımda kilo verenler nasıl kilo verdiniz anlatırmısınız. Ekstra olarak günde 20 kilometreden fazla bisiklet sürüyorum. Sizce en iyi kilo verme yöntemi nedir. Artık zayıflamak istiyorum. Eğer yine beceremezsem diyetisyene gideceğim. Yorumlarınızı bekliyorum
Kardeşim sonra kilo verip vermemesi seni ilgilendirmiyor, belki ileride değil, yakin zamanda kilo vermek istiyor. Ve sana sadece öneri soruyor. Kilosunu paylaşmak istemiyorsa ne yapabilirsin. Ayrıca ekleme olarak, kızgın atmak hiçbir sey ifade etmiyor. Mesaj yazmak için parmağın verilmiş, sana tavsiyem onu kullanman.Var sende bi' sıkıntı anlamak istemiyorsun galiba? Ergenlik çağında olduğu için uzadığında kilo verecek. Bende ne kadar vereceğini anlamak için boy ve kilo sordum.
Bak kardeşim konuda arkadaş kilo vermek istediğini söylemiş bu durumda nasıl beni ilgilendirmiyor anlamadım? Boyun uzaması genelde bu yaşlarda olduğu için "yakın zamanda" olmuş oluyor. Kilosunu paylaşmak istemiyorsa genel öneriler yapılır ne kadar etkili olur tartışılır. Sana da beyin verilmiş tavsiyem onu kullanmanKardeşim sonra kilo verip vermemesi seni ilgilendirmiyor, belki ileride değil, yakin zamanda kilo vermek istiyor. Ve sana sadece öneri soruyor. Kilosunu paylaşmak istemiyorsa ne yapabilirsin. Ayrıca ekleme olarak, kızgın atmak hiçbir sey ifade etmiyor. Mesaj yazmak için parmağın verilmiş, sana tavsiyem onu kullanman.
Böyle farklı anlamlar kazandırarak ilkokul çocuğu olduğunu kanıtlamana lüzum yok. İstersem burada seni yerin dibinde sokarım, ama konuyu dağıtmamaya çalışıyorum. Yarım yamalak okuyup cevap verme. Arkadaş aşırı fazla kilo durumu varsa boyu biraz daha uzasa bile çok bir şey değişmez. Zaten alla alla kilosunu paylaşmak istemiyor İSTEMİYOR. Sen ona boyun uzarsa böyle olur söyle olur falan demeyeceksin. Arkadaşların yaptığı gibi insan gibi önerini yapacaksın. Örmek( uzun antrenman yap böyle bir diyet tarzı şeyler var vs vs)Bak kardeşim konuda arkadaş kilo vermek istediğini söylemiş bu durumda nasıl beni ilgilendirmiyor anlamadım? Boyun uzaması genelde bu yaşlarda olduğu için "yakın zamanda" olmuş oluyor. Kilosunu paylaşmak istemiyorsa genel öneriler yapılır ne kadar etkili olur tartışılır. Sana da beyin verilmiş tavsiyem onu kullanman
Senden daha büyük birine "ilkokul çocuğu" demek üzücü. Her soruna tek tek cevap verdim farklı anlam nasıl kazandırdım anlamadım? Daha ergenliğe bile girmemişsin burada sallıyorsun. Saygı desen o da yok. Ben kilosunu paylaşması için ısrar etmedim zaten. Bir önceki cevabımda dediğim gibi beynini kullansan iyi olur.Böyle farklı anlamlar kazandırarak ilkokul çocuğu olduğunu kanıtlamana lüzum yok. İstersem burada seni yerin dibinde sokarım, ama konuyu dağıtmamaya çalışıyorum. Yarım yamalak okuyup cevap verme. Arkadaş aşırı fazla kilo durumu varsa boyu biraz daha uzasa bile çok bir şey değişmez. Zaten alla alla kilosunu paylaşmak istemiyor İSTEMİYOR. Sen ona boyun uzarsa böyle olur söyle olur falan demeyeceksin. Arkadaşların yaptığı gibi insan gibi önerini yapacaksın. Örmek( uzun antrenman yap böyle bir diyet tarzı şeyler var vs vs)
Saygı desen o da yok.
Kendinle çelişmesen daha iyi olur.Bir önceki cevabımda dediğim gibi beynini kullansan iyi olur.
Lafımı cımbızlamış Birilerini iyi kudurtuşumKendinle çelişmesen daha iyi olur.
Rte vol2Lafımı cımbızlamış Birilerini iyi kudurtuşum
Rte vol2
Konu değiştirme, saygı desen oda yok deyip böyle laflar kullanarak kendinle çelişiyorsun. Ayrıca ergenlik dönemime girmedin derken kahilnlik zekanı kullandın galiba? Çünkü ben sana yaşımı söylediğimi hatırlamıyorum. Konuyu daha fazla dağıtıp uyarı almak istemiyorum. İnsan ol yeter.
Bu sene lgs ye falan girmedim. Ayrıca o cümlede kendinle çalıştığını söyledim. Senden saygı da beklemedim, sen kendin saygılı diyip böyle bir yazı kullanınca senin zaten çok saygılı olmadığını yazdım.Alıntıyı görüntüle
Bana bunu yazdıktan sonra konuyu değiştirme diyorsun iyi misin?
Bu sene LGSye girdiğin için yaşın az çok belli değil mi?
"İnsan ol" " Seni yerin dibine sokarım" "ilkokul çocuğu" "sana parmak verilmiş onu kullan" deyip benden saygı bekliyorsun komik.