14000 TL sistem önerisi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
14500
Arkadaşlar bayağıdır piyasadan uzağım işlerim vardı bakamadım o yüzden size danışmak istiyorum . Nasıl bir sistem önerirsiniz bu fiyat bandında . ( En son fiyatlara baktığımda 7000 tl ye rx 5700 xt li sistem diziliyordu şuan bilmiyorum nasıl. )

Sinerjideki sistemlere bakmanı oneririm

Bu fiyatlara artık orta seviye bir sistem alabilirsiniz malesef oda hazır olmak zorunda parça parça alamazsınız ekran kartları olmadığı için.
Kanka gerçek mi bu ya 14k lık sistemde ryzen 5 3600 var , 5 dakika falan gezdim sitelerde ne olmuş bu fiyatlara ya . Olay olması , haberlere falan çıkması lazım 7000 tl ye 1660 ne demek .

Kanka gerçek mi bu ya 14k lık sistemde ryzen 5 3600 var , 5 dakika falan gezdim sitelerde ne olmuş bu fiyatlara ya . Olay olması , haberlere falan çıkması lazım 7000 TL ye 1660 ne demek .
Malesef böyle durumlar hocam ve 2022'ye kadar düzelmeyeceği ön görülüyor.

Kanka gerçek mi bu ya 14k lık sistemde ryzen 5 3600 var , 5 dakika falan gezdim sitelerde ne olmuş bu fiyatlara ya . Olay olması , haberlere falan çıkması lazım 7000 TL ye 1660 ne demek .
Kapitalizm diye buna denir kanka.

• Üzgün
Reaksiyonlar: mm33
şimdilik yeni bilgisayar pek mantıklı görünmüyor zorunlu ihtiyaç değilse biraz bekleyin derim ekran kartı fiyatları laptop fiyatlarından bile fazla. da sistem 5 geliyor önğmizdeki hafta sonu onu da bekleyebilirsiniz tahminimce rtx3060 bulunan bir sistem olabilir

şimdilik yeni bilgisayar pek mantıklı görünmüyor zorunlu ihtiyaç değilse biraz bekleyin derim ekran kartı fiyatları laptop fiyatlarından bile fazla. da sistem 5 geliyor önğmizdeki hafta sonu onu da bekleyebilirsiniz tahminimce rtx3060 bulunan bir sistem olabilir
Dostum zaten fiyatlara bakınca oyun oynama hevesim kaçtı , macbook alıp ayt tyt kasabilirim veya oyuncu leptoplarına bakarım.
Post automatically merged:

Bence 2022 nin son çeyreği ve ya 2023 te düzelicek
Merakımdan soruyorum bir video var mıdır acaba donanım kanallarının çektiği bu bilgiyle ilgili . Neye dayanarak 2023 de düzelecek söylerseniz sevinirim bir defa alacağım çünkü pişman olmak istemiyorum.

Dostum zaten fiyatlara bakınca oyun oynama hevesim kaçtı , macbook alıp ayt tyt kasabilirim veya oyuncu leptoplarına bakarım.
Post automatically merged:

Merakımdan soruyorum bir video var mıdır acaba donanım kanallarının çektiği bu bilgiyle ilgili . Neye dayanarak 2023 de düzelecek söylerseniz sevinirim bir defa alacağım çünkü pişman olmak istemiyorum.
Evet videolar var ama ben sadece videolara dayanarak söylemiyorum
1 Zaten bunun 2022 den önce düzelmeyeceği belli
2 Türkiye de ekonomi çok kötü dolar çok yüksek ve ne yazık ki Türkiye de fiyatı artan bir şey kolay kolay düşmüyor

Evet videolar var ama ben sadece videolara dayanarak söylemiyorum
1 Zaten bunun 2022 den önce düzelmeyeceği belli
2 Türkiye de ekonomi çok kötü dolar çok yüksek ve ne yazık ki Türkiye de fiyatı artan bir şey kolay kolay düşmüyor
Dostum ben hiç düzelmeyeceğini düşünüyorum dediğin gibi Türkiye'de fiyatı artan bir şey düşmez . Macbook alacağım büyük ihtimal ders çalışmak için , hem hafif . Bu fiyata da adam gibi bilgisayar alamıyorsak oyunları da youtube dan izleriz artık ne yapalım .

Geri