Pembeden başka rengi yok mu?Logitech G733 (pempiş olmasa alırdım)
Logitech G733 (pempiş olmasa alırdım)
Pembeden başka rengi yok mu?
Ben en son 1 hafta önce bakmıştım görmemişim xD.Siyahı varmış işte.Logitech G733 7.1 981-000864 Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G733 7.1 981-000864 Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G733 7.1 981-000864 Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.719,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben G733 öneririm. Çok şık.Ben en son 1 hafta önce bakmıştım görmemişim xD.
O zaman muhtemelen bunu alırım, var mı başka öneriniz?
Bu modeli biliyorum dostum, G733 varken pek iyi bir tercih olmaz. Öneri istediğime bakma kulaklıktan anlarım sadece farklı model önerisi çıkar mı acaba diye soruyorum.
Ne zaman alacaksın? Ona göre bekleme şansım var benim de.G733 alabilirsin. -Ben de alacağım- biraz baktım güzel ürün değerleriyle filan.
Corsair zaten hiç düşünmeye gerek yok G733 varken.
100 tl koyup logitech g733 allah gibi bi kulaktıkKonu üstte. Aklımda G533 var, başka adam akıllı bulamadım.
Elediklerim;
Corsair HS ve Void serisi
Logitech G733 (pempiş olmasa alırdım)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçe 100TL bile artmaz.
Büyük ihtimal yazın. Haziran ortası gözüküyor.Ne zaman alacaksın?
kanka 733 lila alabilirsin düsünmeden1439TL zaten onu alırım 40TL bir şey değil . Şu an sadece Pro X aklımı kurcalıyor.