Sizin bütçe aralığınızda önerim bu:Arkadaşlar monitör ihtiyacım var ve 144 hz ips panel bir monitör almam gerek. 1000-1600 TL arası öneriniz var mı?
Kanka o monitör ü hiçbir yerde bulamıyorum hepsi ölü piksel olmayan varsa link atar mısınAoc 24g2u.
Eğer 100 TL daha ekleyebilirsen xg2405Arkadaşlar monitör ihtiyacım var ve 144 hz ips panel bir monitör almam gerek. 1000-1600 TL arası öneriniz var mı?
Kanka teknobiyotik te var ve ben aldim ve eve geldi ölü piksel yok kardeşim olursa da iade edebilirsin zaten teknobiyotikten al kesinlikleKanka o monitör ü hiçbir yerde bulamıyorum hepsi ölü piksel olmayan varsa link atar mısın
Çok acil değilse aoc 24g2u öneririm biraz beklersin 1650TL kadar düşer.Arkadaşlar monitör ihtiyacım var ve 144 hz ips panel bir monitör almam gerek. 1000-1600 TL arası öneriniz var mı?
Ne zaman düşer bir tahminin var mıÇok acil değilse aoc 24g2u öneririm biraz beklersin 1650TL kadar düşer.
Stoklara tekrar gelnce bence düşer hepsi buradaya bir bir kaç gün öncesine kadar vardı 1650TL'di ama banka kart sıkıntı çıktı falan geç kaldım 1850 TL aldım .dNe zaman düşer bir tahminin var mı