Neler Yeni

144 hz monitör nasil 165 olur

SeymenGNL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Seymen Gönül
Beyler bugun zar zor aldik ama dp yi takinca 144 deilde 165 te calisti neden markası rm 344

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22

Berat Gazi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Berat Gazi Yurtseven
144hz e geri çekti monitör ayarlarından. Doğrusu da o zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne demek nereden biliyorum? Bu ne saçma bir soru? 144hz olan bir monitörü 165hz çalıştırır iseniz bu monitöre zarar verir bu kadar basit.
Adam haklı beyler dağılın

SeymenGNL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Seymen Gönül

Ne demek nereden biliyorum? Bu ne saçma bir soru? 144hz olan bir monitörü 165hz çalıştırır iseniz bu monitöre zarar verir bu kadar basit.
Peki 165 i silememiyim

CrawLu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Umut çoban

Bunun kanaatine nerden varıyorsun yaşadınmı, okudunmu hdm ile 144 alıyorsa dp 165 alabilir monitorde oc olan bir şey değilmi laflarına dikkat et bu ne saçma soru falan bilip bilmeden yorum atmayalım

Peki 165 i silememiyim
Kullan sıkıntı olmaz monitorun omru kısalır diye bir şey yok

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Bunun kanaatine nerden varıyorsun yaşadınmı, okudunmu hdm ile 144 alıyorsa dp 165 alabilir monitorde oc olan bir şey değilmi laflarına dikkat et bu ne saçma soru falan bilip bilmeden yorum atmayalım

Kullan sıkıntı olmaz monitorun omru kısalır diye bir şey yok
Neyi bilip bilmeden yorum atacağım? Biliyorum ki konuşuyorum. Gidip biraz araştır bence. Monitörün desteklemediği hz i kullanınca neler olduğunu. Laflarımda da bir saygısızlık görmüyorum gereksiz polemik yaratmayalım.

Peki 165 i silememiyim
bir şey silmeyeceksiniz. Görüntü ayarlarından 144hz yapacaksınız.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Neyi bilip bilmeden yorum atacağım? Biliyorum ki konuşuyorum. Gidip biraz araştır bence. Monitörün desteklemediği hz i kullanınca neler olduğunu. Laflarımda da bir saygısızlık görmüyorum gereksiz polemik yaratmayalım.

Monitörüm 60 hz ve ben 75 e o.c yaptim 8 yildir kullanıyorum :) ömrü falan kisalmadi

SeymenGNL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Seymen Gönül

Dostum
Bunun şans işi olduğunu biliyorsunuz. 1 günde bozulan bile var. Siz yaşamadınız diye kimse yaşamadı gibi bir şey yok.
Dostum anlatamadim galiba 144 e ceksem alt tab yavaş atacak

CrawLu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Umut çoban
Gamepower bir psu ile FSP bir psu nun size verdiği güvence aynı olmaz. Teknoloji şans işidir fakat bunu riske atmaya gerek var mı?

Gamepower bir psu ile FSP bir psu nun size verdiği güvence aynı olmaz. Teknoloji şans işidir fakat bunu riske atmaya gerek var mı?
Neyse kardeşim gece gece tartışılacak bir konu değil biz fikirlerimizi belirttik arkadaşa kalmış bir şey iyi geceler

Top Bottom