Nerden biliyorsun kardeşimBunu başka bir arkadaş da yaşamıştı. 144hz e geri çekin. Monitörün ömrünü kısaltır.
144hz e geri çekti monitör ayarlarından. Doğrusu da o zaten.Ne yapti arkadaş
Ne demek nereden biliyorum? Bu ne saçma bir soru? 144hz olan bir monitörü 165hz çalıştırır iseniz bu monitöre zarar verir bu kadar basit.Nerden biliyorsun kardeşim
Adam haklı beyler dağılın144hz e geri çekti monitör ayarlarından. Doğrusu da o zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne demek nereden biliyorum? Bu ne saçma bir soru? 144hz olan bir monitörü 165hz çalıştırır iseniz bu monitöre zarar verir bu kadar basit.
Peki 165 i silememiyim144hz e geri çekti monitör ayarlarından. Doğrusu da o zaten.
Ne demek nereden biliyorum? Bu ne saçma bir soru? 144hz olan bir monitörü 165hz çalıştırır iseniz bu monitöre zarar verir bu kadar basit.
Bunun kanaatine nerden varıyorsun yaşadınmı, okudunmu hdm ile 144 alıyorsa dp 165 alabilir monitorde oc olan bir şey değilmi laflarına dikkat et bu ne saçma soru falan bilip bilmeden yorum atmayalım144hz e geri çekti monitör ayarlarından. Doğrusu da o zaten.
Kullan sıkıntı olmaz monitorun omru kısalır diye bir şey yokPeki 165 i silememiyim
Neyi bilip bilmeden yorum atacağım? Biliyorum ki konuşuyorum. Gidip biraz araştır bence. Monitörün desteklemediği hz i kullanınca neler olduğunu. Laflarımda da bir saygısızlık görmüyorum gereksiz polemik yaratmayalım.Bunun kanaatine nerden varıyorsun yaşadınmı, okudunmu hdm ile 144 alıyorsa dp 165 alabilir monitorde oc olan bir şey değilmi laflarına dikkat et bu ne saçma soru falan bilip bilmeden yorum atmayalım
Kullan sıkıntı olmaz monitorun omru kısalır diye bir şey yok
bir şey silmeyeceksiniz. Görüntü ayarlarından 144hz yapacaksınız.Peki 165 i silememiyim
Monitörüm 60 hz ve ben 75 e o.c yaptim 8 yildir kullanıyorumNeyi bilip bilmeden yorum atacağım? Biliyorum ki konuşuyorum. Gidip biraz araştır bence. Monitörün desteklemediği hz i kullanınca neler olduğunu. Laflarımda da bir saygısızlık görmüyorum gereksiz polemik yaratmayalım.
bir şey silmeyeceksiniz. Görüntü ayarlarından 144hz yapacaksınız.
Bunun şans işi olduğunu biliyorsunuz. 1 günde bozulan bile var. Siz yaşamadınız diye kimse yaşamadı gibi bir şey yok.Monitörüm 60 hz ve ben 75 e o.c yaptim 8 yildir kullanıyorumömrü falan kisalmadi
(!)Monitörüm 60 hz ve ben 75 e o.c yaptim 8 yildir kullanıyorumömrü falan kisalmadi
DostumNeyi bilip bilmeden yorum atacağım? Biliyorum ki konuşuyorum. Gidip biraz araştır bence. Monitörün desteklemediği hz i kullanınca neler olduğunu. Laflarımda da bir saygısızlık görmüyorum gereksiz polemik yaratmayalım.
bir şey silmeyeceksiniz. Görüntü ayarlarından 144hz yapacaksınız.
Dostum anlatamadim galiba 144 e ceksem alt tab yavaş atacakBunun şans işi olduğunu biliyorsunuz. 1 günde bozulan bile var. Siz yaşamadınız diye kimse yaşamadı gibi bir şey yok.
Şans işi diye bir şey yok o zaman benim psu şuan patlayabilir şans işi yani düşük ni ihtimal herşeye risk var kardeşim benimBunun şans işi olduğunu biliyorsunuz. 1 günde bozulan bile var. Siz yaşamadınız diye kimse yaşamadı gibi bir şey yok.
Gamepower bir psu ile FSP bir psu nun size verdiği güvence aynı olmaz. Teknoloji şans işidir fakat bunu riske atmaya gerek var mı?Şans işi diye bir şey yok o zaman benim psu şuan patlayabilir şans işi yani düşük ni ihtimal herşeye risk var kardeşim benim
Gamepower bir psu ile FSP bir psu nun size verdiği güvence aynı olmaz. Teknoloji şans işidir fakat bunu riske atmaya gerek var mı?
Neyse kardeşim gece gece tartışılacak bir konu değil biz fikirlerimizi belirttik arkadaşa kalmış bir şey iyi gecelerGamepower bir psu ile FSP bir psu nun size verdiği güvence aynı olmaz. Teknoloji şans işidir fakat bunu riske atmaya gerek var mı?