AOC 24G2U modelini alabilirsiniz.144 hz en az 24"(24 inç) kavisli (curved) olmayan oyuncu monitörü 2000 tl altı önerilerinizi benim için çok değerli. Teşekkürler
ben bu monitörden aldım itopya indirim girmiş 1400 tl aldım iyi midir?.A
AOC 24G2U modelini alabilirsiniz.
hocam bende bundan aldım az önce sipariş verdim ekran kartını hala düşünüyorum indirim bekliyorum saygılar.AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 24G2U ITOPYA'da.www.itopya.com
AOC monitör üretiminde güzel işler çıkartıyor. Siz 1400 TL'ye çok iyi bir zamanda almışsınız. En son baktığımda 1550 TL idi. 1400 TL'ye harika bir monitör. Hayırlı olsun.ben bu monitörden aldım itopya indirim girmiş 1400 tl aldım iyi midir?.
tereddüt ettim ama bir defa alacağım uzun süre kullanacağım için kıydım parayaAOC monitör üretiminde güzel işler çıkartıyor. Siz 1400 TL'ye çok iyi bir zamanda almışsınız. En son baktığımda 1550 TL idi. 1400 TL'ye harika bir monitör. Hayırlı olsun.
144 HZ ve 1ms bir monitör. Ayrıca ben de yazın bilgisayar toplayacağım zaman bu monitörü tercih edeceğim. Ayrıca can alıcı noktası pivot özelliği ve yaklaşık 178 derece de dahi görüntü kaybı yaşatmıyor. Tam anlamıyla harika..tereddüt ettim ama bir defa alacağım uzun süre kullanacağım için kıydım paraya